返回列表 回復 發帖
各位我返黎啦有冇搞錯竟然唔過2200頁
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
人妖話題邊嚇得走你地班人架
我懷疑小強就係KK
chan200308 發表於 2015-3-12 06:44 PM
咁荒谬嘅事你都可以怀疑我怀疑貓貓就係你一樣咁吹得
大家早晨唔講我都唔知添個帖沉咗咁耐,我都懶得注意佢
列牌位位2200萬啦
利害利害
chan200308 發表於 2015-3-13 07:35 PM
厲害乜嘢
2200頁派彩,多謝大家支持
巧開來1 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
perfectman14 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
BeiDouChef22 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
chenwenwu35 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
Pedestrian_A42 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
gracechanstuart54 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
chan2003081 分鐘前TVB 22000000 元
積分轉出
lckiong1 分鐘前TVB 22000000 元
積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 22000000 元
積分轉出
SweetLemon2 分鐘前TVB 22000000 元
積分轉出
pknoface2 分鐘前TVB 22000000 元
積分轉出
負責派錢咪好囉多d黎密d派
人哋多啲嚟冇用,要主人家多啲出現先係
lckiong 發表於 2015-3-17 05:40 PM
人多d黎我就多d出現派錢架啦
你話擺酒請飲就比你少D出現咯
lhy92725 發表於 2015-3-17 05:59 PM
satay佬嘅角色永遠黎唔開你
你唔想咩
lckiong 發表於 2015-3-17 06:11 PM
人不風流枉少年
大家HELLO~我差不多半年無出現了~唔知仲記唔記得我哩~
woodedquill 發表於 2015-3-17 07:59 PM
你第一次黎嘅wor
路人甲真犀利大馬嘅用語都識
你個人倒轉咗
chan200308 發表於 2015-3-18 01:48 PM
我知
微軟宣佈盜版Windows亦可免費升級至正版Win 10!

微軟自從新CEO上任後,沉寂多年的公司再一次活躍起來。早前發佈Windows 10新系統時,突破原有框框宣佈可讓舊系統免費升級。而今日微軟在內地的騰訊電腦管 ...
perfectman 發表於 2015-3-18 01:55 PM
windows只係賺d牌子嘅錢都夠啦,列如HP ,acer,lenovo,asus,dell
其實win8仲比人詬病緊
lhy92725 發表於 2015-3-18 02:09 PM
時代係進步嘅,堅持用舊嘢係d人嘅選擇,冇理由要時代遷就你。
做乜玩倒轉
chan200308 發表於 2015-3-18 04:11 PM
無聊
贊助我10億
chan200308 發表於 2015-3-18 06:53 PM
我的3千萬咋wor