返回列表 回復 發帖
以前嘅KK样衰兼猥凸,依架嘅KK英俊潇洒
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
恭喜KK 今日賣出了2223部電腦
BeiDouChef 發表於 2015-3-25 01:27 PM
有咁多就好
原來KK係不正常人類研究中必會館既舘主,睇怕上親來唔方係正常,
好彩我都係唔正常嘅BB入來打個招乎!
mnb1123 發表於 2015-3-25 01:56 PM
咁遲先發現罰你一個月內回帖超過1000帖入吹水龍虎榜
唔正常人响研究中心1帖=10帖。1000帖碎料啫
mnb1123 發表於 2015-3-25 02:15 PM
咁有信心咁我就要睇下你有冇辦法搞到我派你派到窮啦
下一個成員應該是我
Pedestrian_A 發表於 2015-3-25 02:59 PM
慢慢吧
英国一名21岁男子日前登入他的网路银行帐户时,意外发现他多了125万英镑存款(将近马币681万令吉),对于自己的帐户多了7位数存款,他不仅没有大肆花掉,反而还主动通报银行处理。

根据《镜报》报导,来自南约克郡巴恩斯利(Barsley,South Yorkshire)的麦基费瑞(Kieran Mckeefery)为了查询自己的帐户存款,于是登入网路银行帐户,没想到却发现自己多了一笔高达125万英镑(将近马币681万令吉)的巨额存款,他吓得赶紧通知银行经理处理。银行经理告知麦基费瑞是一间大型投资公司操作错误,才会让这笔款项进到他的户头,并告诉他将会把这笔钱移出户头。

麦基费瑞事后表示,一开始他非常震惊,甚至幻想起自己能将这笔钱花在何处,“我心想老天呀!刚发生了什么事!”。等到麦基费瑞回过神后,他想起曾听过许多人因为花了户头中无故多出的存款而惹上麻烦,于是赶紧通知银行处理,但由于银行表示他们必须询问发出这笔款项的另一家银行,在这笔存款出现10天之后,银行总算将这笔巨款移出麦基费瑞的帐户,但却留给他210英镑(约马币1144令吉)的利息。麦基费瑞开心的表示,“他们 (银行)完全没有打算要把它(利息)要回去”。

俾我都通知银行啦,点知警察会唔会捉我,话我洗黑钱架
125甘早去睡了,KK那有這麼早出現哦
lhy92725 發表於 2015-3-25 10:17 PM
唔好亂講satay貓
响间公司做咗10年,日日對住班唔係痴就係傻嘅白鬼.黑鬼一齊做野,唔痴都變痴,唔傻都變傻

10年功力啦猫姐,够唔够資格阿
mnb1123 發表於 2015-3-26 01:49 PM
satay貓講嘅嘢你都信黎我度乜嘢資格都唔使,經常吹水就有錢收
我只是路過很多帖 都看你們說satay

BeiDouChef 發表於 2015-3-26 02:06 PM
因為這裡有satay貓
大家晚安
一句晚安就咁多無稽嘅諗頭
只有用網絡嘅地方,就會被監控
10億 3071646
chan200308 發表於 2015-3-26 08:25 PM
你好煩啊
依架d樓價咁貴,銀行利息又高,供得黎等於買多間屋
多两日我就去買樓,恭喜我啦
KK買咩樓啊?衫樓?
lhy92725 發表於 2015-3-28 05:06 PM
satay貓睇我唔起啊