返回列表 回復 發帖
恭喜恭喜

洗唔洗搵人豪裝呀?
perfectman 發表於 2015-3-28 07:33 PM
原本打算買黎放租,諗諗下供得咁辛苦自己冇得住,好似好無謂咁,自己住就有同女友一起供。不過兩年后先起好,大把時間諗啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK兄晚上好. 恭喜做樓主住豪宅咯!
pknoface 發表於 2015-3-28 08:46 PM
我都想住豪宅可惜唔係
即使唔係豪宅都係新樓呀. 好多人恨都恨唔到架!
pknoface 發表於 2015-3-28 08:54 PM
好似咁都好
有新屋住都要啦. 冇法架.
pknoface 發表於 2015-3-28 09:05 PM
一個唔好彩就破產架啦
買地起樓甘架勢啊
lhy92725 發表於 2015-3-28 09:05 PM
冇計啦,邊個叫我係男人
KK呢排拍片揾到唔少架.
pknoface 發表於 2015-3-28 09:06 PM
真係搵唔少就唔使買公寓啦
買得起公寓好掂架啦
lhy92725 發表於 2015-3-28 09:23 PM
你地果邊嘅公寓平均幾多方呎
KK 晚上好!!!
gracechanstuart 發表於 2015-3-28 10:02 PM
Grace好耐冇見
正常人必經嘅階段,satay貓恨唔黎
d人傻架連續幾日d貨俾人掃嗮飯都吃唔到
咩貨咁搶手?
kingsleyyu 發表於 2015-3-31 07:39 PM
电脑
依家冇勿人去買電腦架啦. 啲人都去晒排隊買tab或者pad架啦.
pknoface 發表於 2015-4-1 10:27 AM
邊個話連續幾日我間鋪嘅平均銷售額馬幣150千左右
我還是喜歡desktop
Pedestrian_A 發表於 2015-4-1 03:00 PM
對我來說這些東西沒有說喜歡不喜歡的,用到什麼就買什麼就可以了
可能最近一年用慣了PAD,覺得台式機開機之後風扇好響好嘈
lhy92725 發表於 2015-4-1 03:45 PM
某些台式機風扇的確好吵
laptop 方便但是keyboard太小很難打字快
desktop我可以選擇在哪裡有一個更好的位置放 keyboard and mouse.
Pedestrian_A 發表於 2015-4-1 03:47 PM
個人習慣吧,就好像客人進來就說Win8冇touch screen就好難用,好慢。我直接告訴他,不如我讓你用touch screen機,我用普通的,看誰快
KK收購總公司
BeiDouChef 發表於 2015-4-1 03:56 PM
中了3千萬美金都不收購
啱先買樓就可以收購總公司哦
lhy92725 發表於 2015-4-1 03:58 PM
除非李嘉誠嘅風水佬話我旺李嘉誠啦
路人甲生日快樂

評分次數

KK今日繼續生意兴興隆,無時间食飯!
mnb1123 發表於 2015-4-2 12:45 PM
大馬已經開始實行消費稅啦,忙嘅日子已經過去咗啦
邊度有satay貓肉吃
燒咗你敢食冇
lckiong 發表於 2015-4-2 04:14 PM
KK成日掛住食,會變大肥佬架
lhy92725 發表於 2015-4-2 05:51 PM
最紧要satay猫你钟意