返回列表 回復 發帖
为咩QQ爷见到猫就走啊
lhy92725 發表於 2013-10-1 06:08 PM
都話一山不能藏二貓架啦,叮噹係機械貓,你返黎佢咪走囉
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
可能他见到猫心虚就真
lhy92725 發表於 2013-10-1 06:14 PM
佢自己都係貓,點解見到貓會心虛咧
他是机械的,平时经常恶搞猫,所以就心虚咯
lhy92725 發表於 2013-10-1 06:18 PM
我地依d冇種族歧視嘅,機械貓都係貓恶搞猫係另外一回事,見到你就走得一個原因,因為你惡個佢,所以佢驚囉,肥貓都一樣
大馬嘅教育真係出現好大問題,d人好鍾意行入人地嘅鋪頭打電話或傾電話,完全當鋪頭入邊嘅人死嘅,虧佢地做得出咁嘅事
因为外面吵啊嘛
lhy92725 發表於 2013-10-1 06:25 PM
就係依個原因你就大條道理行入人地嘅鋪頭傾電話,阻住人地做生意
甘你又吾知人地倾完电话吾系想参观下你D产品架
lhy92725 發表於 2013-10-1 06:32 PM
傾完真係參觀冇所以,問題係大搖大擺行返出去
可能入嚟咁啱睇下睇下又想買嘢咧
lckiong 發表於 2013-10-1 06:34 PM
如果佢地真係有買有睇嘅話,我都唔會咁講佢地啦
可能人地听电话之前想参观,听完之后要去交人,所以惟有走咯
lhy92725 發表於 2013-10-1 06:35 PM
依d咪叫廢材囉
尼個唔得,可能下次啲會係大生意咧
lckiong 發表於 2013-10-1 06:37 PM
下次係下次,依架講緊d人嘅態度
系咯,打开门口,咩人都要欢迎架嘛
lhy92725 發表於 2013-10-1 06:37 PM
歡迎黎買嘢嘅人,唔係歡迎黎搞事嘅人一d行入黎關嗮你d嘢,行返出去,唔同依d都要歡迎
基基 晚上好
chan200308 發表於 2013-10-1 06:47 PM
老陳晚上好,頭先咁熱鬧你竟然唔出現
唔係次次都做得成架,梗要多啲機會至有多啲成功
lckiong 發表於 2013-10-1 06:41 PM
我唔係講緊d人買唔買嘢,係講緊d人嘅態度唔打一鑊先都唔得
遇到唔钟意gek
直接开口问他...想dim
0winnie0 發表於 2013-10-1 07:43 PM
你自己嘅鋪頭當然可以咁做啦,我打工咋
老细唔hiong个阵
可以甘做^^
0winnie0 發表於 2013-10-1 07:53 PM
話事個果唔俾咁做咧
之憎个地人
0winnie0 發表於 2013-10-1 08:08 PM
大家咁話啦