返回列表 回復 發帖
KK早晨.
pknoface 發表於 2013-10-2 08:19 AM
ken兄晚上好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK起身啦,迟到了喂
lhy92725 發表於 2013-10-2 08:39 AM
貓貓早晨冇咁易
KK 沒王管。。。遲到當飯吃。。。
SweetLemon 發表於 2013-10-2 08:42 AM
沒王管咪玩我啦,凍檸姐
基基,早,起
lckiong 發表於 2013-10-2 09:23 AM
小強早晨陰陰濕濕咁嘅樣有乜嘢陰謀
基基 早餐   豬仔包

chan200308 發表於 2013-10-2 10:02 AM
你嘅图都睇唔到
因為冇人叫我早起,所以成日遲到
lckiong 發表於 2013-10-2 10:09 AM
检讨下囉
听闻个都gek Lv 旗舰店好靓咖
唔知系唔系比大马便宜
0winnie0 發表於 2013-10-2 01:28 PM
某d牌子会
黎到星期三
莫名其妙开始很Happy咯~~
黎翻首歌
VW49FavfpHs
0winnie0 發表於 2013-10-2 01:36 PM
有人約啊,好happy
系呀
约左一个好姐妹拜六去行街街
0winnie0 發表於 2013-10-2 02:18 PM
去邊度啊我又去
乜男人都钟意行街gek咩?
我地去金河
0winnie0 發表於 2013-10-2 02:21 PM
金河
做咩甘gek表情?
0winnie0 發表於 2013-10-2 02:25 PM
唔明白點解咁多人鍾意去,日日都塞車之前我係lowyat做工,日日去果度打包
有某人得闲帮我duo一条好桥
系甘gek。。。我有一个朋友每个月都要我帮他做点输入资料的工作
就这个月开始我唔要做左
要好来好去的拒绝他~
0winnie0 發表於 2013-10-2 02:27 PM
咪話你嘅鋪頭生意開始多咗,唔得閒幫佢囉
唔得啦~
等下他可以话你慢慢做
搞定左在话我知

好啊!~我都未惊过
mou打劫我就得啦~
0winnie0 發表於 2013-10-2 02:30 PM
咁你咪唔要做囉,等到佢問你果陣,就仲佢講你根本都冇時間做
個人唔鍾意去金河,太多人流仲埋車啦,塞車塞整個鐘去到果度,乜嘢心情都冇嗮
甘好似左住人地发达列>.<
个一批货可以帮他赚到整千块的咧>.
0winnie0 發表於 2013-10-2 02:34 PM
你早就講咗,係佢自己話慢慢做,與人無尤