返回列表 回復 發帖
韓國妹

...
chan200308 發表於 2013-10-4 11:43 AM
智孝每個星期都睇
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
記得睇埋"霜花店"
chan200308 發表於 2013-10-4 12:23 PM
晨早睇咗
黑色
chan200308 發表於 2013-10-4 12:45 PM
,不過故事唔錯一開始彈琵琶過陣一支箭射埋黎,聲太大下到我
太細了..............又黑, 心中美麗幻滅了!
chan200308 發表於 2013-10-4 12:59 PM
正經d好冇
我話個景太黑.............個幕太細.
chan200308 發表於 2013-10-4 01:03 PM
你係咪講緊個景幕,心照啦
鹹濕!我認
叮噹
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我不是台灣人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
呢度又搞咩大龙凤啊
lhy92725 發表於 2013-10-4 05:41 PM
爬貼啦,好精彩啊
嘩._.
o0月 發表於 2013-10-4 05:45 PM
厲害咧
大家晚上好,下午之後就靜到依架
下午呢度好热闹下架
lhy92725 發表於 2013-10-4 09:14 PM
之后就静咗
忙睇戲