返回列表 回復 發帖
有冇戴眼鏡嘅
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
即係混吉啦
我半夜去你邊會見到我啦
況且你連我係男係女,高矮肥瘦都唔知
lckiong 發表於 2013-10-7 11:29 AM
你肯定係男,阿伯果這
你点知KK吾系半夜都去佐
又点知佢吾系一早知你系边个喔
lhy92725 發表於 2013-10-7 11:42 AM
所以咪話佢混吉囉
混吉嘅 又係白撞 會唔會有鬼半夜拍門,你話佢白撞呀
LastWinner 發表於 2013-10-7 12:31 PM
的確白撞,穿入黎咪好囉,撞咁嗮力
你就係唔係屋企先黎撞我嘅門
因為嗰啲係白鬼||黑鬼
LastWinner 發表於 2013-10-7 01:02 PM
有乜分別

chan200308 發表於 2013-10-7 01:05 PM
閃去邊
分別就係,佢哋係人,唔識穿入人地屋企
LastWinner 發表於 2013-10-7 01:11 PM
原來係美國嘅黑鬼仲白鬼
閃去日本
chan200308 發表於 2013-10-7 01:22 PM
做乜

Running Man EP166 Start
今日居然无点见到KK,吾通有大生意做?
lhy92725 發表於 2013-10-7 04:00 PM
睇緊Running Man EP166睇完返黎啦
叮噹下午好
未啊
老板都是清闲的。。。真令人羡慕~
wasimasterQ 發表於 2013-10-7 04:58 PM
我是老闆的話就好囉