返回列表 回復 發帖
hahahahah... 版主你好正 -->三合一功能的廚房+廁所+浴室.. - G# H; f1 P. T% C  N) @5 f

# ^4 |! V/ _1 r9 W! _4 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果要我响呢個三合既地方沖涼唔知點算... 整濕晒... hahahahaha
: y2 @: p& A9 Y) q5 R! [, L. R9 K" s

評分次數

• leekwoklam

真係唔知陳秀珠之前點唔盡阿媽責任.. 但睇佢e+都好似有悔意咁喇... 點唔著都係親生阿媽.. 身體流住佢既血架嘛.. 除非呢個阿媽衰到無人有啫.. 我覺得應該要原諒佢! 不過站於陳展鵬立場.. 佢都可以分份量既.. 養娘可以比生娘重要小小既.. 但唔可以唔理佢生娘架嘛!

評分次數

• leekwoklam

butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
( P  F8 L7 d, \- D7 N9 @; ]" a" Sleekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
www3.tvboxnow.com& A# s& B6 ?2 ~; t) K% u! f. b
. p# H* ?! }9 z- k$ `) ^3 k* ], L
佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
& |' V) m& ]! p7 A1 h* Yleekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
# o" k6 I, r4 ~- ?( b' Ktvb now,tvbnow,bttvb
: }; c$ r$ Q: S/ d$ R" o唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。tvb now,tvbnow,bttvb0 g3 c$ l  e! M4 D# `4 B
电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 E1 I2 I' O1 n, y) i- L
公仔箱論壇' P3 X( N( {" a6 _2 E8 A
唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來.tvb now,tvbnow,bttvb- |8 x; o  G$ Q: `5 Q( u6 [) Z$ l
butyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
2 k+ R- v- W. B
/ h/ I2 C4 ~  m3 f7 @www3.tvboxnow.com感激
看親身母自己說年輕時不懂事
0 _  Q/ c; E6 [1 L7 D公仔箱論壇有了小孩後
. {9 y/ r, z% H8 f' m4 xtvb now,tvbnow,bttvb一直想找個好男人給小孩一個家
( j4 D0 l3 K3 I0 u# Ftvb now,tvbnow,bttvb後來年紀漸長www3.tvboxnow.com# R& _+ i% v8 ?  j
想找回小孩時一切太遲www3.tvboxnow.com+ s/ B, ]) V2 f/ }0 V/ l: ^9 n; M: P
然後之後一直做善事希望彌補
; Q% o9 I) E: oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。親生阿媽已經改過向善TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& J' D; Z4 Y& v( p
只是小孩仍誤會
* V: P7 [; r4 r! R9 q" K公仔箱論壇看tvb近來編劇www3.tvboxnow.com9 g/ v0 W! P: Q/ c& A! r
應該是大團圓結局 ...
$ |( }" P( g# Rwww3.tvboxnow.commdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
: U/ b0 H: x: v% ]) V

; I* X# M0 Q+ B2 P" E1 z咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!
係咩? 又歡「喜」天地又麻雀館 我未睇呀.. e+要煲兩套劇(戀愛&仁心).. 無乜時間睇.. 等我weekend睇返missed咗嗰幾集先!
# M. [, C: A" D6 Y- Y  ytvb now,tvbnow,bttvb
慢慢啦大文細佬,但你今日有無溫書架?0 s7 z4 a$ D( c/ k/ k3 ?! s
1 l% e- F3 ?; Q
我啱啱先捱完仁心及遊戲問題,「考」疲倦啊!
. x, Z% o* W  Y6 K) X) c4 V) Qleekwoklam 發表於 2013-3-6 02:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 H  G  V5 w9 p7 y% }0 V
www3.tvboxnow.com8 a% Q' m. A9 b8 i
巧攰就休息下喇.. 為咗我地太辛苦你喇.. 啲劇集info咁detail响邊樹揾呀.. 無記個網都無咁detail呀!
5 r2 R3 ~* K" H9 `  V; L" oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ C7 h6 o+ s+ ]  ~' `/ ]
我呢科do未final.. 月尾嘛.. 同埋呢科得兩個units.. 應該會易啲... 溫一個星期應該無問題.. 過多一個星期先喇.. hehehehehe
本帖最後由 大文細佬 於 2013-3-7 12:28 AM 編輯 公仔箱論壇/ T  X* l9 H2 f0 n4 i
8 d; G! f+ t) H
賭海無邊,回頭無望,唉!算了吧!望他們改,不如望他們早點死,死了黑洞才能被停止8 }' }0 W. ]+ f6 d
屁屁zzz 發表於 2013-3-6 07:28 PM
" Y5 b7 `6 w& j公仔箱論壇
* w5 F% a) s  R9 d' \# Z* ?hahahaha 屁屁zzz, 你睇得好灰下喎! 樂觀啲, 希望在明天嘛!
版主, 我放學返黎睇咗心路喇!... 睇咗最latest幾集既觀後感係:公仔箱論壇8 z* z; j4 o2 r8 A  G

) i+ w" H& h) K1 wtvb now,tvbnow,bttvb1. 如果呢個世界真係有啲咁既仔女, 就快啲比啲報應佢地等佢地身受同感時既悲傷!# C) v( b% g) r* _: w
2. 無錯陳展鵬响套劇個角色對養娘好到無得頂, 但以佢响套劇既性格, 無理由咁唔識諗, 咁唔識睇諒佢個親娘架喎, 呢點好唔合理! 以佢咁既性格處處為人著想, 又點會唔體會到佢親娘既心態吖(都係嗰句年少無知係可以原諒架)!
雲姨對子女無可否認是不孝,但在一個金錢掛帥的社會裹,很現實冷酷.或者仲會有人讚他們聰明,相反夏日長這樣孝順的養子,真是萬中無一.
& {* O% D' a. E9 e; o! Q5 Sbutyu 發表於 2013-3-8 12:23 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! P# S% u8 t% o: d2 l5 l
www3.tvboxnow.com4 _9 s9 ?) N+ X6 z6 N" u5 t$ Z) u
金錢掛帥都唔會咁離譜掛?? 佢地兩個無人性得巧得人經呀! 讚佢地啲人有啲變態 .. 身為仔女新一代既我do做唔出咁.. 第二時揾到工.. 一定會養返我父母!.. 睇完呢幾集.. 覺得清楚晒乜叫做"人情冷暖".. 至於夏日長.. 我do唔知佢諗乜.. 做乜可以對唔同人咁極端??????