返回列表 回復 發帖
睇你post咗佢地啲舊相出嚟, 好似得張慧儀&江欣燕keep得好少少, 其他啲嚇親人呀! 睇呢班阿姨級好唔好睇架???
tvb now,tvbnow,bttvb: S$ m, Z5 V9 E3 k; D* W
大文細佬,你咁後生,會唔會由於唔熟啲女神而覺得無咁校投入架?tvb now,tvbnow,bttvb7 i) Z% O3 q) g7 A. d2 n. Q8 s
我哋呢啲睇譚校長大嘅自然會有感情分加,你哋後生仔女會唔會唔知講乜架?4 t/ P* z1 p. D& A+ Q* `6 @
舉例,leg warmer而家唔興家嘛,我睇就好笑,唔知你又如何咯。
' s/ j2 u$ F5 ~公仔箱論壇2813811
) i8 f9 \) T- O% z# l% @% v公仔箱論壇係 ...
+ @( ?: R) D' O+ C$ eleekwoklam 發表於 2014-4-22 04:21 PM
3 y4 h! ~! X  U1 _2 h1 Q( l( E! {tvb now,tvbnow,bttvb
! f$ |- P# y5 S' D+ ]tvb now,tvbnow,bttvb同媽咪爸爸一齊睇咗第一集, 佢地話OK喎, 我就覺麻麻喇... 好似幾無聊咁:p 唔好嬲我咁話喎.. 可能睇落去好睇呢!.. 話晒咁多集
唔知你覺唔覺吳嘉熙有啲似何韻詩呢? 可能老表呀!
我睇到第四集... 吳嘉熙真係越睇越似何韻詩呀, 由其個下巴呀.. 一定係老表.. 我覺得張慧儀做得入形入格呀.. 化妝又夾!
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?].. 公仔箱論壇& H( Z1 X' C- L. S( a3 P
我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然都有老態, 但佢仲老過我姨媽.... 因為李若彤七個之中佢個樣最老原故.. 所以M Club之首當之無愧! 第二把交椅李麗珍! 相信李若彤真實年齡應該53以上.

評分次數

6 o5 B) |4 z! Xwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. K* L2 B# l8 P+ t* ]7 A
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ T( m# O9 V+ Q7 f6 D7 }
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Y: |( e! i/ f9 r2 Y
' O" O* o2 g5 h* q) ]5 j  m# j
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
9 ?, o/ V' m$ {' ~8 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( v0 \" M3 i9 n! _. kwww3.tvboxnow.com大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
. s  c- ?2 J9 s* e% y) i8 e5 Gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇& R+ d" q+ G$ \8 z$ y& Z& _5 U
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
3 P& R9 [" h) X- @- G; |7 ywww3.tvboxnow.com www3.tvboxnow.com: k" l9 E$ h1 h
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
' J% i4 m1 \/ D! G8 v公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& x3 b1 I# S* H' \; o# H

/ ~  I9 [6 [0 \/ T% Y5 |- }陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
& ^+ L4 f$ i' f9 X9 q
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
" |4 `$ w( w+ Q* @% f8 Wmnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
. C, F: l! E0 z3 [' gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇4 ^, j3 m% `/ j6 P# s; D: l; e3 H
佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?tvb now,tvbnow,bttvb$ A% y1 v" C* E8 b* g' g; s
2830332$ r: O) d4 b4 c9 h$ K
leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 m  {3 W* v/ M1 Y/ a& d$ k* L
公仔箱論壇: D) G; A% [4 i! m6 H
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! I2 [. }# E& ~
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
  A1 M9 S: ?$ l" q" D, r公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
; \2 B  g: W- n; B8 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com% S2 X' s+ q$ C0 M
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
& ^# t% a! |" v6 Ztvb now,tvbnow,bttvb
$ x, f7 g* x+ Cwww3.tvboxnow.com呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
. f: N0 \" m4 z+ H1 x咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
) i* u% `4 K+ W1 e& a9 ]公仔箱論壇玩時玩你小心啲喎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ u) ]/ I8 l  U
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
www3.tvboxnow.com- ^( b: B# w% l! y3 z

$ P0 \8 v+ O; R2 j驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
3 n, T2 b" [0 q公仔箱論壇咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
1 h+ ~0 A( D3 x/ _/ ttvb now,tvbnow,bttvb不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
& E2 ?2 t! s  \www3.tvboxnow.com2847496tvb now,tvbnow,bttvb# S" v! H0 U5 Q7 z+ h+ k
leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
* S) `2 z7 o* L, G9 O0 U, N. {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇( K7 Y3 [1 s' o
我要電腦百毒不侵多謝度符!
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??