返回列表 回復 發帖
又有嘉琪喇.. 我好想問有個女仔嘅造型勁搞笑... 粗眉嗰個呢.. 佢叫乜名呀??...
tvb now,tvbnow,bttvb, S3 O6 ^3 _8 `/ m" I
有啲奇真係好誇張又好笑,睇吓吳沚默個角色烏笄。
# }* L9 K* S6 Y2962645
$ h7 L8 _' p2 J+ w  \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-18 07:07 PM
/ R# G4 S# |2 z  b6 O' m1 G公仔箱論壇
: _- w4 d; d" W% d  F3 l- Mtvb now,tvbnow,bttvb就係呢個造型呀
第一集笑位好少, 期待之後發展tvb now,tvbnow,bttvb6 W7 c- E3 Q/ j& ~; D$ V: Z
mintone 發表於 2014-10-20 11:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ o# _( Y& I4 I- v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" X( S# \  ]0 j1 c, A$ q
咁我等埋第二集先至睇lu
睇完4part之後我都無笑過tvb now,tvbnow,bttvb" M4 V  \+ I# h2 z4 n- d& @
WENTECH 發表於 2014-10-21 09:10 AM
; m* r- X" V" _6 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! U' m9 }' d( K1 B5 s公仔箱論壇我覺好好笑喎.. 朋友比多啲幽默感.. 做人會開心啲!
《老表,你好hea!》頭兩集有笑位, 但可能有第一輯《老表》作比較, 覺得頭兩集的笑位未算太自然和突出 (或者是自己的要求高了), 但在忙碌的工作後鬆下笑下, 都算OK啦!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]" a! i1 h$ K

. x) O+ b% m: ^% q/ F# A3 A- B公仔箱論壇KING SIR呢D真係戲劇大師, o係度扮老人痴呆、  ...
" t6 D5 Z2 \, Dtycn3320 發表於 2014-10-21 10:37 PM
4 V: ^/ @- T- `' e+ awww3.tvboxnow.com
8 T% ]3 d" R' B3 g6 ^$ ]公仔箱論壇好驚喜有馬明份呀! 未睇第二集.. 不過睇你平時啲comments同我差唔多.. 我諗畧知一二.. 第一集巳經笑到我咳唔停喇.. 爸爸又叫我唔好睇喇.. 點算.. 咁難清架!
6 c0 W5 i9 i" _/ t
2964564TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Q& A3 v, N$ f% o; q
吳沚默演烏笄,又係其中一位編劇。
8 J8 I$ p* z9 n7 X7 pleekwoklam 發表於 2014-10-21 02:17 PM
* U( ^) ]0 w4 P1 `www3.tvboxnow.com, V8 j( y; x& |+ d1 E- U
佢個妝好搞笑.. 但要睇下佢演技喇!
www3.tvboxnow.com& R" L2 G& t4 ^3 a5 c1 s8 K
' j, V3 A1 ?: T" K, C% t嘉囉琪個「小報告」都係大茄,靠邊站嘅啫。www3.tvboxnow.com, p# `7 [  k8 I0 I2 s5 M2 e$ O4 N
leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:23 PM
$ F, F8 r8 i0 \# ~$ u+ j; u$ s公仔箱論壇
. F* O- a. i- f0 u. Kwww3.tvboxnow.com唔係呀.. 嘉琪第一集都好多戲份吖....其實佢都係適合做喜劇
本帖最後由 大文細佬 於 2014-10-22 12:53 AM 編輯 2 O/ t3 j' ]  S' |4 q" _- g

5 N" [7 w# B( x( y
  J# f$ L- w% h; K' I0 F$ qtvb now,tvbnow,bttvb
7 X$ R6 b+ x- e; U9 H8 K% LLamLam,其實睇咗第一集己經可以分析,上套老表你乜嘢我無咩點睇過,唔知王祖藍做成點,但口啤同評價略有所聞,係唔錯。
/ T4 {5 r: b" r. y8 H5 Ntvb now,tvbnow,bttvb  c# {# e- T! V) R7 I
今次尤田,呢個敗家仔性格的確幾搞嘢,由王祖藍做出嚟真係好掂,真正的富二代亦未必明白點解做富二 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ]  |0 S1 ^, d! _" k; g* K- Z
金田Sam 發表於 2014-10-21 03:33 PM
1 X( B5 q- S" W) s& S# ^/ {0 Y* m公仔箱論壇' z, _2 X6 `: x- B9 L
祖藍係演藝學院一級榮譽畢業架...演藝學院出身啲人一向都有水準.. 更何況係一級榮譽畢業畢業生!... 福祿壽中最有才華係佢!

評分次數

• timmaxsing

2 l" W0 }9 e, D8 Y) _tvb now,tvbnow,bttvb3 Y, u' \) F  n; ~$ o) T9 |
睇啦! 睇啦! 網民批評成日在tbb劇集出現果5句HEA對白, 老林在戲中戲講完, 轉頭野仔又在戲中訪問環節中再講多次, 串連晒平時被批評果d hea 對白, 真係拍晒手掌!! ...
5 ?% ~$ C7 N8 ^5 E& kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-10-22 12:59 AM
- c. P: A  M2 u" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 P# K$ o, g6 Q- ~公仔箱論壇第二集我覺得最好笑係好有佔中feel.. 朋友深思下喇!
tvb now,tvbnow,bttvb9 A& N+ X5 J; i: L( `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( b$ G! r* g' ^4 `
其實繼聰 喺舊女友嘉琪面前show胸肌呢一幕,知道二人以前關係啲觀眾,都幾會心微笑嘅。www3.tvboxnow.com* [9 M& G$ |) q6 k
# ]# I/ V2 v. }% b1 ], G( Uwww3.tvboxnow.com2965216
% I& W' l' q' t! P' O( |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-22 12:33 PM
0 |2 Q& J8 ~- E1 J" [

' ]3 G7 R$ h) P# B3 X/ j) k8 O2 V$ Xtvb now,tvbnow,bttvb你唔講真係唔知佢地係ex... 嘉琪好啲喇.. 起碼無咁人造吖.. 全天然嘛
tvb now,tvbnow,bttvb, k  s$ C, m) }& }4 G
2965997  q" i& W5 R. v& Q
張繼聰 同梁嘉琪啲嘢陳年往事Lu(演藝學院年代),聽講係男方見異思移,又話有人介入,唔知邊句真?
) b6 W4 u( ]4 g* F* ~不過感情嘅嘢好難講邊個啱講邊個錯.....
. k3 c" a7 Q) ztvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-23 02:46 PM
9 f3 Y9 C( t  h8 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ }/ Z, N" V4 G3 V
有人介入定見異思遷都好.. 對嘉琪嚟講係好事.. 唔洗浪費咗時間响一個mr. wrong度...
, B3 _4 t6 a+ K* mtvb now,tvbnow,bttvb
7 o# t/ [# O" l2 t公仔箱論壇介入嗰個有病鍾意同人爭..見異思遷嗰個少一個唔少.. 至於最後呢一pair响咁嘅情況下一齊.. 希望佢地唔會因為呢種性格最後不歡而散喇.. 同時希望經歷可以令呢一pair珍惜對方喇... & o4 V& y( u+ p7 I3 M* W5 J0 Z. r
公仔箱論壇; M) [4 W# u) W$ ]5 h  D
希望嘉琪快啲可以揾到mr. right!

評分次數

• timmaxsing

講番你organic個topic吖... 我全家嘅食物可以organic都會買organic 架.. 加埋最好買野生嘅海鮮類.. 咁就perfect organic喇... 身體健康 至於其他生活上.... 林在野講嗰啲細節就真要學下喇
自第1輯《老表》以來, 睇左幾套張繼聰有份演的劇集, 佢演幾個角色都好入型入格, 無論做奸人, 做喜劇, 做出來D表情, 面容, 動作, 都真係做到個角色需要既野  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Z+ q& v7 m+ {0 [
《巨輪》裡姜勇的古惑仔角色tvb now,tvbnow,bttvb/ S7 W0 Q" i% V7 `9 e
《食為奴》裡的八王爺 ...
1 I7 \, e. ?' x4 ntycn3320 發表於 2014-10-24 11:29 PM
www3.tvboxnow.com7 E% T3 u/ U& U5 U1 U
& M# v  f5 v' X$ |* r' ?
你講幾乎全部同意... 但個人觀感呢套老表, 你好Hea好似有少少over咗.. 過多show 肌... 希望之後唔會太多喇
; ]* v/ c  n0 ^# k4 a+ w$ `3 b/ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ _. M: e3 D$ y7 h$ B
繼聰Over咗呀?
  J/ M9 p7 u( i  p$ G1 a% H8 Q公仔箱論壇我仲以為女仕會幾欣賞添?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) O2 |; F, B, X3 N
論次數,阿Mario啲露點鏡頭又係幾多嘅。
* ^7 r+ y5 c- n5 Y/ z! p- ztvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb7 e: T8 I0 I9 m! a& M
2967627公仔箱論壇+ d7 U$ r5 b$ A% x' [. U5 _' L0 H
leekwoklam 發表於 2014-10-25 12:10 PM
公仔箱論壇( C/ n7 @+ o  I, ~9 f( h- t" [

& t, u' l" j/ n# d. d我諗啲上咗年紀嘅女仕會鍾意啲掛.. 我就覺好核突
將男演員或女演扮刻意扮醜,正正係周星馳手法,
' m5 l: P+ T+ b) G# ]tvb now,tvbnow,bttvb星爺拍的第三部電影開始,己將戲中人醜化,越整越醜,
3 m4 E  o( F% K6 x# Z! G公仔箱論壇仲特登搵人地缺憾放大,那個技安扮有鬚根的女人,
) ]+ m( b" r& Z) T$ Owww3.tvboxnow.com谷德昭次次都係敵人,田雞總係笨到無人有,阮鯨單...
' }$ C- I: p( O& y6 Z! |7 ]連請了洪金寶也想 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 I( B1 y; D  [# W
金田Sam 發表於 2014-10-26 12:23 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' O; i- g5 A! [$ N$ P6 b
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& O4 ?& f) |) P1 [) j
萬二蚊一向都唔係靚架喇.. 只可以講順眼.. 所以對於我呢啲觀眾嚟講.. 佢呢個造型無乜特別.. 唔係太醜.. 因為佢本身唔靚