返回列表 回復 發帖
hahahahah... 版主你好正 -->三合一功能的廚房+廁所+浴室..
6 y$ [4 ^5 Q7 n  _: c公仔箱論壇
! q8 K, c. ^( ~6 r+ Owww3.tvboxnow.com如果要我响呢個三合既地方沖涼唔知點算... 整濕晒... hahahahaha; E! M9 P* d3 `

評分次數

• leekwoklam

真係唔知陳秀珠之前點唔盡阿媽責任.. 但睇佢e+都好似有悔意咁喇... 點唔著都係親生阿媽.. 身體流住佢既血架嘛.. 除非呢個阿媽衰到無人有啫.. 我覺得應該要原諒佢! 不過站於陳展鵬立場.. 佢都可以分份量既.. 養娘可以比生娘重要小小既.. 但唔可以唔理佢生娘架嘛!

評分次數

• leekwoklam

butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
9 }/ `' ^9 n% wtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
$ A- _3 m: G' E2 [4 ~. ]9 ttvb now,tvbnow,bttvb1 l$ W' @' L( f' R2 I" }8 \/ P6 t. j
佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!tvb now,tvbnow,bttvb, ^8 g4 m+ v8 {) _8 E
leekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
+ O% O% d5 }& O, S
www3.tvboxnow.com( A4 Q2 i7 d  _% }/ u3 T
唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Y) ]0 K- l2 b% c% M5 M/ r: J0 G
电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
公仔箱論壇- y+ A5 e5 M  @9 ^5 A9 v# F4 s: A
* R8 Z  Y, [$ u
唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Z$ K' i  g9 F$ N- w8 K# R1 D
butyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
% T, I3 N- r8 J0 _2 ]! p% e: |5 y

# A8 F- ~4 i- R1 h; xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。感激
看親身母自己說年輕時不懂事
( R* y* A. ~0 j" }4 M' Q6 Y公仔箱論壇有了小孩後www3.tvboxnow.com( z7 L" s- t& A0 D% X  o
一直想找個好男人給小孩一個家
# V- ]2 j# W" E& w6 K3 {7 ~: y0 F+ a公仔箱論壇後來年紀漸長
: ]- l3 G- T2 ~  P( ]1 l5 Z公仔箱論壇想找回小孩時一切太遲公仔箱論壇, H. ^5 v0 M" T, i7 ~4 B
然後之後一直做善事希望彌補
6 w$ `7 _( T# s  Y, J3 [/ Z親生阿媽已經改過向善
, s' T! K/ l5 g1 s/ i0 B公仔箱論壇只是小孩仍誤會/ c  ^' i3 q  f% i
看tvb近來編劇www3.tvboxnow.com0 j8 I& k4 T/ V6 g$ y; p
應該是大團圓結局 ...
7 Z5 U) D9 e4 p2 ^mdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
' L  H& D; T4 \5 uwww3.tvboxnow.com
2 g+ b1 }, d; n" l: s6 V咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!
係咩? 又歡「喜」天地又麻雀館 我未睇呀.. e+要煲兩套劇(戀愛&仁心).. 無乜時間睇.. 等我weekend睇返missed咗嗰幾集先!
* b& @8 A# [8 ~9 I1 @8 P
慢慢啦大文細佬,但你今日有無溫書架?
+ a5 @4 f# y5 ?2 \/ Z9 C" Z- Mtvb now,tvbnow,bttvb/ Y0 q6 C( K* w3 ~; r3 T
我啱啱先捱完仁心及遊戲問題,「考」疲倦啊!
' t! w5 Q0 r; z' r/ ~* F5 U. U5 wtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2013-3-6 02:40 PM
2 @$ H$ z' }3 ^8 G4 H
0 y+ D8 l7 @- W! Y$ T# N4 Y+ \% }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巧攰就休息下喇.. 為咗我地太辛苦你喇.. 啲劇集info咁detail响邊樹揾呀.. 無記個網都無咁detail呀!
. `6 |0 X& l0 E公仔箱論壇
9 A6 _- Z9 F" Q( \  T9 ^: V* K公仔箱論壇我呢科do未final.. 月尾嘛.. 同埋呢科得兩個units.. 應該會易啲... 溫一個星期應該無問題.. 過多一個星期先喇.. hehehehehe
7 h2 g9 t# `0 N8 E6 U9 s: }; ]" [& Z. c9 v' L) ]# y9 l& b
賭海無邊,回頭無望,唉!算了吧!望他們改,不如望他們早點死,死了黑洞才能被停止TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 _# H' i+ I9 U; M
屁屁zzz 發表於 2013-3-6 07:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ]1 y/ f( W3 q* z
tvb now,tvbnow,bttvb4 V+ R& @& ]" c/ U# i! d5 ]
hahahaha 屁屁zzz, 你睇得好灰下喎! 樂觀啲, 希望在明天嘛!
版主, 我放學返黎睇咗心路喇!... 睇咗最latest幾集既觀後感係:
7 I' ]9 O( w2 Y5 Htvb now,tvbnow,bttvb* Q3 R& e$ V8 L+ b
1. 如果呢個世界真係有啲咁既仔女, 就快啲比啲報應佢地等佢地身受同感時既悲傷!公仔箱論壇, w% W+ m" L7 O! D8 g
2. 無錯陳展鵬响套劇個角色對養娘好到無得頂, 但以佢响套劇既性格, 無理由咁唔識諗, 咁唔識睇諒佢個親娘架喎, 呢點好唔合理! 以佢咁既性格處處為人著想, 又點會唔體會到佢親娘既心態吖(都係嗰句年少無知係可以原諒架)!
雲姨對子女無可否認是不孝,但在一個金錢掛帥的社會裹,很現實冷酷.或者仲會有人讚他們聰明,相反夏日長這樣孝順的養子,真是萬中無一.
2 P$ E0 M  V6 z1 j& O% K! Y5 J公仔箱論壇butyu 發表於 2013-3-8 12:23 AM
* X% `7 [! z. btvb now,tvbnow,bttvb
- A) {; M" t& T5 _: r5 G& W公仔箱論壇金錢掛帥都唔會咁離譜掛?? 佢地兩個無人性得巧得人經呀! 讚佢地啲人有啲變態 .. 身為仔女新一代既我do做唔出咁.. 第二時揾到工.. 一定會養返我父母!.. 睇完呢幾集.. 覺得清楚晒乜叫做"人情冷暖".. 至於夏日長.. 我do唔知佢諗乜.. 做乜可以對唔同人咁極端??????