返回列表 回復 發帖
, r- H1 T; B5 ^& g5 F( x4 ^( v
咬咬兄你好, 6 l% Q0 Z6 v6 R5 L" u4 E
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
. n+ n- }/ O" ~* k% u* w, l1 ctvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
4 _+ ]- L! X# }% P) \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 R& Y4 @# }+ I( {# B7 Awww3.tvboxnow.comtimmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
豬腸
1 ?9 |3 ]# Q# Gtvb now,tvbnow,bttvb要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
% S5 K* l+ F* U% N  c除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?5 N/ j* i  j! p! O$ o
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
$ ]- [' l2 d7 v0 F6 v& Bwww3.tvboxnow.com3 q5 a+ |% r- o/ C( Q' q( D# m' K7 U
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. 公仔箱論壇5 a, W7 Z) r( i2 B& l; A, a
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! w$ ?* e/ @" Y5 M
- X  @8 t5 a9 I0 B. S- C- E6 P- t
因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?
# V- z; {! k* ^( x0 u5 [  ^' g公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-3 07:21 PM
1 w1 V  H' f' \; W+ z# C6 T5 R
" C4 S  V+ `4 D/ X
已經好大個肚腩公仔箱論壇" _9 M  [) `5 g. w+ i+ D- R
2 z8 }' N9 }. @1 {$ E" y/ l, A
有咸魚買呀, 不過包裝得密不透風, 但好似係大陸出架喎, 我唔係咁清楚, 要問下媽咪先
戲中天寶賣咸魚包,大文細佬你可想...開一檔賣咸魚魚蛋,可能會受歡迎過高天寶D包喎!
3 H# I. c% {  vtimmaxsing 發表於 2014-3-3 11:47 PM
3 o. H( m" M8 m3 B, M) \& M' ], F
tvb now,tvbnow,bttvb7 r3 x0 P4 Q2 \; M- \
呢度無香港咁好食嘅魚蛋架
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......tvb now,tvbnow,bttvb, B- I3 }/ _$ f, x) r+ t: W
不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。
# Y! W/ C- D. \4 }- m5 |公仔箱論壇公仔箱論壇$ f( B( x  i! @9 O- r4 J, J- b" W
2686782www3.tvboxnow.com& H* H" i$ O8 D: j9 H8 [' o. t& l7 `
timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....  ...tvb now,tvbnow,bttvb8 i% W  ^1 }% o% B  @8 s
leekwoklam 發表於 2014-3-4 11:36 AM
, z, z/ I2 M8 _" p* M9 W, B
tvb now,tvbnow,bttvb7 B8 C, {) M5 A  ^& A$ H
引人地 無得食
本人"J神"送上一鍋麻辣咖喱魚蛋給大家食 及一起睇"食為奴"
8 E5 l% ~6 _3 e; e7 W26867917 y; ]0 Z2 w' b: b% \8 X) q  {
timmaxsing 發表於 2014-3-4 12:00 PM
( J& V# z: ], N6 c! }: M9 Mtvb now,tvbnow,bttvb
3 ^  M1 [0 I/ v, j6 s3 x8 C" G! owww3.tvboxnow.comJ神兄, 乜e+香港有呢啲勁辣魚蛋食架??  你同leekwoklam一樣好衰架, 我無得食呀 好想食
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。
& F% h: y( {. N( ?' Vtvb now,tvbnow,bttvb2686890公仔箱論壇3 Q! o2 N' \: P/ Q" f! P
leekwoklam 發表於 2014-3-4 04:00 PM
6 s) n9 k" a# s  kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% H% g& ^9 S+ u( v( X
觀月靚啲! 起碼對眼靚過萬綺雯!
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。
, Q' i- b9 ?2 m1 Htvb now,tvbnow,bttvb觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相 ...公仔箱論壇$ Y3 q2 s1 K9 I# g+ W( ~# c  o
leekwoklam 發表於 2014-3-5 12:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 G9 |- I- @) p4 _. L

5 r3 q1 z" F/ M3 {7 f, \其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!
响套劇就梗係蔣志光IQ高喇... 但真人喎, 相信係祖藍架喇!
公仔箱論壇# Q) a# |( K) i
好姊妹吖嘛,騎騎....
  V  q9 Y' I9 s! B" N; Xtvb now,tvbnow,bttvb
+ u. [% y/ ]* {2 F  Y! E1 E* ^www3.tvboxnow.com其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。
2 ?% V+ X( `$ l9 f9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 b  S* X3 c; _- J! K% e; v' y6 ~
leekwoklam 發表於 2014-3-8 02:43 PM
$ X6 n4 m  C1 [- d8 |! ^

+ o* q; W. p1 g1 D8 r) g; V9 o我覺得嗰幕好奇怪
; [" ?2 }  E: c0 g  G2692643
) g+ W+ r  T3 n1 S& E, o* t. V3 H; j: v2 J* [- X% w
真係唔知始於何時?無記監製似乎非常喜歡安排蔣志光出演一些「智者賢人」角色,其實我十分認同此等舉動。
' d3 i" v4 G9 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔣志光嗰種面懵心精、大智若愚的演譯,同我身邊出現嘅一啲真正聰明絕頂嘅人好相似。近年劇集中的 ...
: \1 |' D% k  {, J% P+ E4 |* Ileekwoklam 發表於 2014-3-11 10:43 AM
www3.tvboxnow.com3 b5 D9 ^( Y) j) j# Y/ R- s. O6 h& e7 K
, v7 p  d8 L  k# b! T  @6 t  B! i
咁勁? 你身邊有啲咁勁嘅人, 介紹嚟識下好喎! 係咪你自己呀?
3 r8 N- N9 d' z' L公仔箱論壇咪係以前份工啲老細囉,開會時三言兩語讚到你鬼咁開心,事後原來揾笨要我做爛頭卒嗰啲呀陰公.....
# M: N. P7 g7 h細佬你誤會咗我啦,我永遠係笨人出手嗰隻啊! ...
6 I! u. M8 w5 }2 B# Y, e. ~. j/ s公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-12 11:48 AM
: i" z4 b- D$ x# ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 }' y1 p8 Y- U6 U  u公仔箱論壇你舊老細似韋小寶多啲喎, 讚到你上天, 原來係推你去屎, 韋小寶呢啲咪叫死剩把口囉, 不過韋小寶响危急關頭都會重情義嘅, 唔知你舊老細係咪呢?
! Y# P/ J& ~$ }  B2 w
0 B7 }3 Z* }& C3 O2 u6 w! f公仔箱論壇所以唔好做笨人呀.. 一定要成日出口, 唔好出手喎! 因為講係可以天下無敵嘛!