返回列表 回復 發帖
www3.tvboxnow.com9 K6 Z" u) v+ K4 c' U$ @8 i
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
: k( L7 ~. D* V# J  H的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。tvb now,tvbnow,bttvb; Q6 s3 i+ }/ n& O5 d$ L3 h& {$ e% v
$ P( o% r/ P1 d6 I. k5 t% k9 t2942005TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 X+ O" L1 ?: S  Q! C" Y6 O
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
1 z. Z" R. i6 i% Zwww3.tvboxnow.com
; }0 A1 h6 x9 w$ [/ m一樣咁靚
& R# i+ `$ s& {  fwww3.tvboxnow.com係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 Z6 n: B2 \: n1 J: `
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
& d/ j$ a% D5 m: `5 E
公仔箱論壇; C7 V* Z0 u- q5 \
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
; b% B* X& V& z% J
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。: p% ^- s) l7 m* [
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?. m+ p+ o9 D. I) c1 P

0 F+ }& {2 r* l0 ]+ ]* v, ]www3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com; S0 R9 X6 {' G0 h- F
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
, e, V4 u% w9 m, p! }. w) ?) ?tvb now,tvbnow,bttvb- T5 s6 g" `6 i
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
' p# `% y4 |3 q+ ]www3.tvboxnow.com除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無/ I) D, n% N' J
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
7 |$ R% L8 I" B/ U9 ~5 Ltvb now,tvbnow,bttvb
& r8 {) _2 Y2 b5 S3 Y7 h7 S2 h可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 J+ z; j- ], t5 y9 I  c2 U1 ]4 w# r
. |- L& j% F8 a" l8 `8 i8 @' g29466388 O$ w$ v/ \/ t9 _" m2 L
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 a8 X9 A6 l  S& H# f' M; u

5 V: y8 i- f# [- v  u1 O# swww3.tvboxnow.com可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
www3.tvboxnow.com% @7 F) z; Z7 _( y
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
1 l- Y9 W# t4 t& stvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
; `( V, u3 _: i: [tvb now,tvbnow,bttvb
/ S0 ~' I2 r0 w8 L! J; w9 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
5 T7 C; D) R" f, X$ X公仔箱論壇我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
tvb now,tvbnow,bttvb/ z3 o* Y4 B, j$ l2 w
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。www3.tvboxnow.com# C7 l$ p, C' K) a3 ]: @0 e
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
6 v7 q9 p  A8 Btvb now,tvbnow,bttvb2947135
# B2 M5 r3 L8 X) \9 {. i: X公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
公仔箱論壇- h; R0 J9 t* L; M
% r" s& y( i4 n0 z3 I0 T
咁老比人打patpat?
5 t9 [# U* j1 J% ?  R+ Iwww3.tvboxnow.com
6 Z) E) B1 E* u  h, L' s3 a: l都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,4 D# A. H3 {, i8 d! g7 k
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...0 k- M' ^% Z4 Z) Y
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
6 n: R) @6 H7 Itvb now,tvbnow,bttvb1 d( @4 C4 p5 f' l! P" Q
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
  [+ X  H2 n9 q& }5 m- P/ t2 {8 L& ?外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
( T  f4 e" W! Nwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
7 h  K: t" @/ ]3 \( X
8 W+ A* J( w8 d, m9 L) ~係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
4 Y* O$ M* r3 D- t( l; a2 A因為近期劇情真係超悶...........
7 k6 G: G- Y7 o, ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
www3.tvboxnow.com0 {: M' o/ D' @3 w, x. Z7 b
tvb now,tvbnow,bttvb; x# V; A, {5 T' E1 c1 j  m9 a; [, o
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
. l1 X: i2 W, t2 y- D, X; H8 ]6 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?3 q9 K( |. k" |+ d2 b4 S
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
1 W9 ]$ p  C( @! y公仔箱論壇- C! L6 a: t5 J+ J5 f0 z: d! `$ f
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
7 ]- ^8 F9 q  w5 ]3 h" ?+ S. g8 I, }www3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
5 F  n* @9 J' b1 M
1 G; c2 h4 K9 @7 L+ p: J千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
# j& _! _1 v+ {( \tvb now,tvbnow,bttvb使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。公仔箱論壇1 |/ q* K; k4 D
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
* x+ d2 g: \+ D2 q' H2 A; h公仔箱論壇
" l/ d4 w7 ]2 M. t沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉