返回列表 回復 發帖
" L0 U7 x( f: n" Q% r# n' l. YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ a/ X: C' p0 ]2 a3 Z! X+ A. l高音嗰幾集已成經典,以後嘅集數係跌番少少。2 E. L5 R9 _8 H# q* ^, i3 E
leekwoklam 發表於 2014-11-11 12:46 PM
www3.tvboxnow.com3 r2 N# f1 r6 r+ N- I( ^: ~# J' o
www3.tvboxnow.com! i  m8 t! B# |9 R$ L2 t6 O# h
牧師突變好打得.. 笑到傻咗
信教會充滿平安同「可樂」...........
/ s9 C  K' o. c; Dwww3.tvboxnow.com
& [+ }4 j5 q# m2 J0 qwww3.tvboxnow.com2979278www3.tvboxnow.com. H" q* \: D1 {$ [; f

" A  `$ \0 K0 X; e, }5 A. E. jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2979279$ @# X$ r# B% f# S1 r. F1 Z
leekwoklam 發表於 2014-11-12 04:14 PM
" ?8 Z$ t; J" ^. M
, I; c3 v. ~* t: O% xtvb now,tvbnow,bttvblamlam賣廣告
7 h! U* s$ [, k- Q3 H7 \公仔箱論壇公仔箱論壇4 f! b3 M  a1 r6 U- X  H) J
編同導,我睇佢係向呢個方向,以今次而言佢主宰得好緊要,
8 n9 P9 ?3 b$ L7 d公仔箱論壇只不過今次睇怕用料太盡,再下一套再諗新橋己有困難,
" M, \3 ]0 ]1 e; d" n' X0 ktvb now,tvbnow,bttvb一個人短時間做咁多嘢係好難,仲要樣樣精會更難,www3.tvboxnow.com% X% r  y/ o6 E9 t) j" h
諗橋者隨時因為太緊張仲易腦閉塞,一諗唔到嘢乜都停晒,www3.tvboxnow.com0 S9 l3 o8 E, H( Z8 [* @2 ^- w- Y
...9 Z8 q- `* @; x: R  s$ m
金田Sam 發表於 2014-11-13 01:17 AM
: b3 [4 v! q% U7 w9 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' _1 C+ a6 P& l3 b9 C
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)* M0 n: K1 s4 i( M  W

: v. m- `1 E$ o) y8 y4 c8 Q. v% E1 K+ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2979866
: {8 {1 f, Z' ]4 U; vwww3.tvboxnow.com2979865
5 E/ \0 d5 q% z" L$ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。' `- h9 O  Y  _$ E0 i! d
8 y# g5 U1 A* I3 g9 e( |; x1 c
297986229798632979864TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ?4 E" m- ~0 H$ u, p/ H
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
, b  P0 m. z+ Vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
7 m- X6 ^) r' v  }- a! w, H1 o. y
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
3 O2 c* a4 ]( E2 M' j' c1 _2979882
( I& A3 a: u) ?  h# ?' `/ n# @3 ~www3.tvboxnow.com哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。公仔箱論壇; O- x# E& N1 N; G6 \- H5 P
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
7 U, s6 M7 N( w. g6 K# n1 xwww3.tvboxnow.com3 y/ o) e) `7 B
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...www3.tvboxnow.com( [$ Q2 Y7 |: o$ ]
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
& T; x8 Z: x% D: |. g
# w0 n% O  J' u# U6 P0 Q) B
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
( J- \" w$ }6 c8 U3 \9 V, w
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐. W" |3 H( a; I
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
  I. m* K( m: [+ T  y

; @: F- m$ ~' r# o. t( r咁得意我都想試下呀
, z# L/ h1 G- L, q! z0 ]" @; R+ wtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇9 G1 G6 }7 v8 [# ~9 x0 _; K' D1 U
係呀?
4 k/ T1 g, w" wwww3.tvboxnow.com咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
! O. y: k9 M8 l3 n7 K2 O9 D6 m公仔箱論壇3 y+ N4 \3 C0 d- H2 z
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
( a" ~, h# ~9 E: C3 n6 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
9 w1 G* a) w+ @" ~5 ztvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇; |7 s4 d- G. Q4 k, K9 l& ^8 `  H
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
" ]" H4 D" f+ w9 K公仔箱論壇自己玩拔罐好危險架喎。
  T' y. l/ {+ M  pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
3 }" W) G% M1 c# |- b6 R# |2 Itvb now,tvbnow,bttvb
$ e: J6 ]1 m& F: ^9 g! b( w, ?" g自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
0 q+ N( S4 j( b2 E- n* jtvb now,tvbnow,bttvb7 k% r# w; f3 {. k

: G/ |1 E+ v  \+ L0 a" J8 ywww3.tvboxnow.com我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
% i) `6 ]( T& Q+ L- C, T+ z2 g# H0 cwww3.tvboxnow.com有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
& N8 ]! j5 v5 y; v公仔箱論壇我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...  \1 }$ q' c" ^1 L; M3 C
mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
7 J( s4 C7 y# @) F7 L
3 X& X$ A: Y4 T. i7 B8 H公仔箱論壇你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
, ]5 b6 }' Y( B# _7 x1 I& U
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。tvb now,tvbnow,bttvb1 l; Y. v& `$ y2 N  @0 r
佢就寫紙俾你 tvb now,tvbnow,bttvb; c! ?" s% I1 N, D
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...www3.tvboxnow.com# X; L3 M* b0 J
mnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
9 k- b( m* K5 P& I2 Owww3.tvboxnow.com
* X9 @$ y# ]' o# C7 O+ Btvb now,tvbnow,bttvbtouch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ^" M6 W& y1 j; b8 G7 Y) G+ f4 w  p
拔心口?
2 R* D  t! R; A4 _; C# {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛" w3 i0 Z9 g$ `( x. {# _/ a4 U

5 [4 f0 p  n( S0 L6 dtvb now,tvbnow,bttvb
7 a+ h; q/ D' F" ^% B/ S6 K- f- ^7 s7 t- M2 ~% M
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
7 U' Z% b0 P+ G1 t5 |+ D4 k) s8 N公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
' ?* e+ r* c! D( G5 w+ o5 O, D( j+ Xtvb now,tvbnow,bttvb
' b2 R# s, W, `3 x7 }tvb now,tvbnow,bttvb心口當然唔會某地方喇...
2 c$ s  ~2 E! [  u; K2 Z8 c6 M0 f8 B5 g
bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
! y7 ?% H6 D7 k  D我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
2 w5 M% A( m4 M) M6 qtvb now,tvbnow,bttvb金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...
) n+ Y% o" e( M# u/ nmnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
- N8 m0 K" {/ o- [" \) j+ v, P6 t8 D# Q% v' f
咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??
, U: d. d% R! P7 P, c: E  k
7 ?8 t% ]3 p' J# @4 c4 J$ _
* @1 Z9 C  F  zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,我揾到你條頸巾啦。% d) G' B* F& B8 j
唉,女仔係心水清啲嘅,我初睇呢幕只係以為尤田無啦啦擺幾個bear bear喺條頸度咋。8 i6 Y6 d% t" K# |' F1 z3 T
香港有冇得買呢?tvb now,tvbnow,bttvb$ T& o' A  d, O0 W% @, ]) k
公仔箱論壇4 K* h; ~2 f$ i3 ?2 }
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:55 PM
# c: G$ k$ f: B7 H  N0 M  Nwww3.tvboxnow.com
3 A- Y1 x9 z. c/ P' S4 z' N好可愛嘅bear bear... 我男友都好似bear bear... 又高又大.. 6呎1呀.. 但我得5呎3...
孖人牌新代言人
7 H* \. e, [/ C公仔箱論壇2983718
( ~( v$ Z& U9 Y0 {' j* M. C) T  Mwww3.tvboxnow.com馬利亞同郭寶做「裸模」一幕當然好笑,不過睇睇吓我發覺兩人啲pose,幾適合做刀剪利器工具名牌「孖人牌」嘅logo,廠商可會考慮吓揾阿聰同阿Bob做代言,拍番輯新廣咁呢。0 \* U& K% N, @1 ^: w% U
tvb now,tvbnow,bttvb1 a+ B) |( B& K, ^% K: ~
8 W2 i" h; _+ d4 S+ F" C公仔箱論壇2983720 ...www3.tvboxnow.com. T3 ?% u/ g" w6 t
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:09 PM
+ J8 R  M' y7 P" I0 f5 W/ n- c% |/ K+ v
咁都比你諗到孖人牌... 佢地呢幕.. 我覺得啲女人好變態.. 男人naked好睇咩?? 洗唔洗咁興奮呀??
靚歌會係本劇嘅最後回憶
7 k# F. R+ A0 k3 ^& ^2 e( ], Jtvb now,tvbnow,bttvb2985748公仔箱論壇6 X, u! O# c5 j
今集輪到《難為正邪定分界》同《London Bridge is Falling Down》,本劇已近尾聲,唔知仲有幾多好歌會聽到呢?
: l* v2 B! Q( [, K, ctvb now,tvbnow,bttvb雖然我唔係首首都識,但真係好欣賞劇組挖空心思以好歌配合劇情,日後 ...www3.tvboxnow.com$ p8 _7 {8 T! j6 {& o
leekwoklam 發表於 2014-11-22 01:14 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 d: [6 k& F  l
www3.tvboxnow.com; k/ m  d0 \4 _1 O) S
lamlam, 以tvb啲劇嚟講, 其實我最近只係睇呢套劇... 最主要係因為好笑... 另外兩套, "名門"只係走嚟走去聽.. "飛虎"直程無睇... 以你呢個--"靚歌會係本劇嘅最後回憶" 嘅comment, 啲歌係好聽呀.. 但唔係首首聽過.. 最搞笑唱"男人是否一樣"嗰個女人.. 聽啲叔叔伯伯講原來以前係歌聲嚟架... 咁呢套劇咪有好多歌聲囉?? .. 不過呢套最吸引我都係啲笑位