返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇: e$ @+ O$ _7 f) B" A& m
我又恭喜「藍男」呢一pair。
$ M( @7 ?7 v# x$ b  v( K" wwww3.tvboxnow.com我覺得孛亞男做金萍梅比我預期好,話晒佢首次演喜劇,角色誇張得嚟未有令我反感,你又覺得如何?
0 J- ~' r8 y' S2 H8 p2 i+ l4 A: b公仔箱論壇
% c6 g* n. E0 _2987844
- u# A6 c0 w: Rleekwoklam 發表於 2014-11-25 04:20 PM
9 b) m6 S# A6 D0 j- n
- p$ A. s8 ~& j$ [( L5 w公仔箱論壇亞男好用心演戲架.. 佢同祖藍一齊, 祖藍可以教佢更多... 响呢套劇.. 最鍾意佢成日搞祖藍個頭
; w$ F3 g, _: W0 Ywww3.tvboxnow.com當中有好多首我都唔識,越近期嘅越多未聽過,聽歌我好out架。
3 E. q. j2 C3 l$ L公仔箱論壇
) y6 t4 {  t1 ~; u2 u細佬你啲叔伯們冇講錯,佢藝名叫「黑妹」姐(李麗霞)呀,非常唱得之餘,仲係好些三、四線藝人嘅經理人嚟架。
3 K6 |$ e( J- `8 P# y7 d* @tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! G$ o4 a. T9 Y) M
2987841 ...
! M8 Z9 m: x& l# p: ^, m; D- i1 S/ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:12 PM
* r. E0 }# c$ f3 W$ {
! w0 _( l$ I' s" q+ c2 c
嘩... 經理人添呀?? 其實劇裡嗰個黎彼得係咪又係歌星嚟架??
6 n. ?5 f1 V0 Y5 l& T. Utvb now,tvbnow,bttvb2988372
$ V# l4 I: K5 {1 W. ~www3.tvboxnow.com係露芙啊。tvb now,tvbnow,bttvb& \& _2 I4 X! H2 P$ U0 Y
佢係本港電台靈異節目嘅「阿姐」級人馬,佢逢週日凌晨(其實算係週一)新城電台個《恐怖熱線》我都有追。
4 `  F7 |; b5 r! o" Z9 r, [0 [www3.tvboxnow.com佢本身係基督徒,但講鬼怪嘢又好好聽。公仔箱論壇. n8 X- r! T) p  y
公仔箱論壇) ^2 e4 H9 H. c; B1 q
唉吔sorry呀細佬,忘記咗你好怕呢「亭」嘢添.... ...tvb now,tvbnow,bttvb% |' g' C- w2 b1 z
leekwoklam 發表於 2014-11-26 03:17 PM
3 S* ^2 v( z, D. ?tvb now,tvbnow,bttvb" s. n; G) \- ]9 x
我係好驚睇.. 聽又好啲 .. 鬼呢個字响聖經都成日出現架
! l. v5 v* E+ z9 ]
* v. j% Y; v, E9 `* _公仔箱論壇 呢張相直頭似李亞男扮吸血鬼想咬王祖藍....
) T; h! f2 Q/ v9 {公仔箱論壇如果唔識呢兩個人,根本唔會相信佢地己經結為夫婦..
7 k9 B0 m/ {2 q  A/ J# V3 @www3.tvboxnow.com  [, o' W9 X" d4 v
LamLam 好嘢,將呢套刻中的角色逐個詳細講解....分析中肯獨到...www3.tvboxnow.com* u2 d  z7 h" S9 X  v5 a
睇完你打出嚟,你要我講我都講唔到你咁多資 ...tvb now,tvbnow,bttvb5 G9 A) U+ U, e, F% V+ p
金田Sam 發表於 2014-11-27 06:37 PM
$ ~! j9 Z: O! K3 s& Y$ `
: Q! }1 W- O3 e& a2 x4 v) y, L
亞男吸毒變吸血呢幅.. 勁好笑.. 又搞祖藍個頭
3 C9 `) H8 c- \

$ s& [, O. V6 B$ [4 c8 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈!我就係想攞嗰種吸血feel........2 _6 t. D( c$ }7 S$ I- _7 U- N

0 A  s' @$ u3 R7 kwww3.tvboxnow.com講起都慚愧,因為時間所限,都冇睇其他台啲劇,睇完tvb啲劇後就自動波走去睇美劇日劇,HKTV要遲啲先補番LU。 ...tvb now,tvbnow,bttvb0 w, t+ E8 |! g6 B  V3 R
leekwoklam 發表於 2014-11-29 12:17 PM
: d1 C3 l8 m+ e4 M9 P3 T: Q9 rwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com5 {. O) ?4 Z, K# Y
lamlam, 睇HKTV喇.. 選戰好睇呀...
, Y  K3 l8 P3 f& Z公仔箱論壇公仔箱論壇5 [9 K; C* {; `2 S8 N, J% s
老表其實都好有最近嘅政治話題feel架.. 由其最後呢幾集