返回列表 回復 發帖
既然个名是乱UP,就罗正牌UP完吾负责任的啦
lhy92725 發表於 2014-2-27 02:03 PM
吹水呀! 哽係啽得就啽啦!
J 神 、貓貓、KK、開來、Ickiong、隱形俠、笑俠、Nikon大師、HAN2013cute狗仔、yan1111叮噹俠….各位周末海賊們….大家好!! 撞唔到就預祝周末及新一周一切順利啦! 我周末要出去蒲啦!
J神、貓貓、各位海賊們新的一週好!
7115# timmaxsing

J 神…及各位新知舊友, 星期二快樂! Happy Tuesday!
估一估第六浪遊戲:
估下第六浪遊戲會玩多少期呢,
大家來估下新遊戲第六浪會玩多少期呢?

A. 5期
B. 8期
C.12期
D.15期
E.其它期數:_____
參加者請在本會館回帖,不用pm我,

截止時間是論壇時間:3月8日上午 ...
timmaxsing 發表於 2014-3-4 08:52 AM

咦,有少少難度喔!

好啦! 就脆脆地...我估 B. 8期

J神、Henry、開來、貓貓、Siuland、Nikon大師,仲有所有閃俠、早起大軍們,新的一天好!新的一天早!
大家食咗晏未呀?
J神、各位大人小人好人唔好人靚人早晨!

恭喜 J 神 榮升見習版主!  

Congratulations!

評分次數

• timmaxsing

估下遊戲問題:
人類第一次登月球進行任務是何年何月何日呢?

A. 1969年7月17日
B. 1968年7月19日
C.1969年7月20日
D.1969年7月22日
E.1969年7月23日
參加者請在本會館回帖,不用pm我,

截止時間是論壇時間 ...
timmaxsing 發表於 2014-3-6 11:44 AM
C.1969年7月20日
grace兄何解恭喜要用刀呀
timmaxsing 發表於 2014-3-6 12:13 PM
我miss咗嗰舊嘢添! D公仔太細,以為係笑面!
J神、Ahsing、貓貓、pknoface、石良、開來、KK、J神,各位大賊們,早晨!
J神、貓貓、yan1111、siuland、KK、小強、開來、pknoface、nikon大師,各位周末好!
各位大俠大賊們週日好!
記得打包呀. 唔該晒!
pknoface 發表於 2014-3-9 10:24 AM
真係乜人喔!