返回列表 回復 發帖

我又繼續玩下估波波先
比利時VS美國
1.90分鐘內: 和,比胜,美胜
2.90分鐘內波胆
3.是否需要進行12碼大戰

以上三題每答中一題可得5百萬
獨中波膽可得一千萬

三題皆中可得二千萬

以上三题每答中一题可得5百万
独中波胆可得一千万
三题皆中可得二千万
請大家自覺在7月2日4:00前复帖有效 ...
lhy92725 發表於 2014-6-29 10:43 AM

比利時  vs  美國

1.90分鐘內:
2.90分鐘內波胆; 比利時 2 vs 2 美國
3.是否需要進行12碼大戰:
Grace姐仲未訓??
lhy92725 發表於 2014-6-29 03:24 PM
依家要去啦!
大廚早晨!

[發帖際遇]:   天外飛來女神的香吻,gracechanstuart 和  pknoface  發帖時小宇宙爆發,兩人得到TVB  10000000.

pknoface1 秒前TVB 10000000 元
  積分轉出gracechanstuart13 秒前TVB 10000000 元
  積分轉出 ...
  BeiDouChef 發表於 2014-6-30 10:31 AM

大廚早晨!! 多謝哂大廚 [發帖際遇] 獎金!!

大廚生日?

Happy Belated Birthday!! 遲到生日快樂!!祝大廚事事順心!! 身體健康!!

我地啱啱決定搬屋,執Pack嘢忙到冇日冇夜,Miss左添,真唔好意思!!

評分次數

mintone   1.比利時勝
                 2.比利時 2 : 1 美國
                 3.否

luke168   1.比利時勝
                 2.比利時 1 : 0 美國
                 3.否

Pedestrian_A    1.比利時胜
            ...
lhy92725 發表於 2014-7-2 10:01 AM
多謝貓貓獎金!!
grace姐,趁未搬屋去我家估埋8强赛果先啦
lhy92725 發表於 2014-7-2 11:58 AM
我呢度好似上論壇有少少窒窒地! 去得到我一定玩!! 多謝通知!!
搬屋好麻烦喔,执野都执餐死
lhy92725 發表於 2014-7-2 12:12 PM
係呀! 打算今晚通宵執野呀!!
搬屋2887865
BeiDouChef 發表於 2014-7-2 12:42 PM
係呀! 今晚通霄呀! 打完招呼就去再繼續執呀Pack 呀....
改編自2008年台灣同名偶像劇《命中注定我愛你》,由曾經執導過《神之晚餐》、
《女王的教室》等劇的李東尹導演與《靈魂伴侶》等劇的趙振國編劇攜手打造,張赫和張娜拉
繼《開朗少女成功記》後時隔12年再次搭 ...
BeiDouChef 發表於 2014-7-2 01:14 PM
預測MBC水木劇《命中注定我愛你》首集收視率是9.6%
來自星星的你       第一集 都沒29點
這出最多10點
BeiDouChef 發表於 2014-7-2 01:31 PM
跌落地Grace唯有嗱番渣沙啦! 我一集星星都未睇過呀!
大廚晚上好!
大廚早晨!

大廚早晨凌晨好!!  

游戲(A)
  1題:德國
  2題:巴西
  3題:阿根廷
  4題:荷蘭
  5題:荷蘭
  額外獎金游戲題: 荷蘭 3 : 1 哥斯達黎加

評分次數

游戲(B)