返回列表 回復 發帖

KK、CEO、完美俠、小小強 早早晨!!!

各位水友 早午晚好好好!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 早晨!!!

May29 Memorial day美軍陣亡戰士紀念日
之前幾日要加班
mnb1123 發表於 2017-5-23 12:04 PM

MNB大哥 下午傍晚好!!!

即係多D補水啦!!!

我係一個膚淺嘅人,只對大牌子有信心
tvbkk123 發表於 2017-5-23 11:44 PM

KK 早晨!!!

即係大智慧啦!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 早晨!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 晚上好!!KK買左新電話未呀??!

grace姐甘早起身架啦
lhy92725 發表於 2017-5-29 10:51 PM

貓貓 晚上好!!!

係呀!!今朝5點己起身!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 好好好!!!

恭祝大家端午節快樂!!闔家平安!!!

KK、各位水友 好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】成立二周年啦!!!

**帖帖有獎** + **周年慶賀禮**

^^閑談時事新聞^^ **帖帖有獎** **周年慶賀禮** 詳請

歡迎各位新知舊友蒞臨參加!!!

多謝各位支持!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 下午好!!!

真係有獎金拿嘅咩?
DulanFai 發表於 2017-6-15 04:05 PM

DulanFai 好!!!

KK 呢度 真係有獎派嘎,累績到1千帖,就得1千萬。每個月計,滿1千帖,都有1千萬嘎,不過一個月一千帖,每日就要Post到33.33帖以上咁囉!!!

水區 其他水樓都有獎派嘎,例如:

1. Henry_168(萬歲爺)玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^不定期舉行遊戲派獎!!!

2. BeiDouChef(大廚)❀♋❀~北斗潮流遊戲活動專區~❀♋❀】經常舉行活動遊戲派獎!!!

3. lhy92725(貓貓)【兄弟帮】2017年兄弟帮吹水區】經常舉行活動遊戲派獎!!!

仲有,就係本人Grace負責活動既星馬新聞 ^^閑談時事新聞^^】帖內,

正在舉行二周年慶活動,多個有獎活動進行中,詳情請Click我既簽名連結啦!!

KK 早早晨!!!

呢排忙貿發局季活動,少到你呢度,真唔好意思,遲 D 活動完後,會多到串門啦!!!

恭祝大家 父親節快樂!!!

天倫永享樂無窮!!!

真係好想知道,去到幾多頁數先會冇得再回复。畢竟頁數唔可能係無限嘅。
DulanFai 發表於 2017-6-18 11:42 PM
頁數多寡,係由Admin 設定的,所以係可以無限的!! 我地【星馬新聞>>^^閑談時事新聞^^】已經到13243頁,仍然發表正常!!

KK、完美俠、小小強、陳SIR、Maria 婆婆、貓貓、羊叔叔、新人小屎 早晨!!!

KK、各位水區老友 早午晚好好好!!!

隨意大哥 前一陣子贏錢因病由Grace代派紅包,

Grace 因緣得知隨意大哥大概病況!!!

6月17日醫生證實,隨意大哥體內癌細胞已經消失!!!

Grace 覺得值得慶賀!!

歡迎大家前來 各位賭神請進】 ^^閑談時事新聞^^  帖內祝賀,

(各位按以上連結,進入該兩帖時,若閣下不是用海外加速伺服器,可能需要再次登陸!!)

到賀者均獲紅包88888888!!!

祝賀紅包派發時間: 論壇時間,由本帖發出後至2017年7月1日23:59分止

在此,Grace 衷心祝願大家,健康快樂!!!