返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 00:26 發表。
個58 ASX 有無人救我馬?
妳睇,,,,買其他股做乜

代號股票名稱擁有數量持股成本當前價格持股價格持股現值每股盈虧總盈虧盈虧率
64武術聯盟400043,720.0011.7810.9347,120.00↑0.85 元↑3,400.00 元↑7.78 %
71拉曼集團100014,440.0011.7214.4411,723.10↓2.72 元↓2,716.90 元↓4.67 %
63The One .100011,690.0010.9211.6910,915.80↓0.77 元↓774.20 元↓1.11 %
58ASX100011,680.007.7611.687,760.00↓3.92 元↓3,920.00 元↓4.81 %
59※※Louis Vuitton※※100011,560.0011.3911.5611,392.00↓0.17 元↓168.00 元↓0.18 %
合 計8,000 股93,090.00 元--88,910.90 元--4,179.10-4.49 %
原帖由 boy321 於 2007-8-7 00:32 發表。

我一生人覺得最岩聴就係呢一句
你就好啦
原帖由 boy321 於 2007-8-7 00:32 發表。

佢有冇問你。。
佢都唔知我有冇沖涼
原帖由 boy321 於 2007-8-7 00:36 發表。

你唔好咁啦。。。
唉................
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 00:37 發表。

問你另一條問題?

我買了股票而家趺緊、只要我唔賣、
同佢豆長命、望佢升番、我都係贏錢!對嗎?????
Yes,, 叻女,我都話妳聰明啦,低價入市,高價賣出,等到有錢賺至賣

[ ????? 金谷秀夫 ? 2007-8-7 12:51 AM ?? ]
原帖由 totorabbit 於 2007-8-7 00:44 發表。

全部放世佢 放靜金師夫果隻股
我以你為榮
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 00:48 發表。

THANK YOU !等到有錢賺至買定賣呀?
唉...我又打錯啦

等到有錢賺至賣
原帖由 totorabbit 於 2007-8-7 00:48 發表。

吳會嘅 死都係師夫先
:019: :024: :omg:
啊妹又賺6千多啦

lux126140000.20 %12.5510.9350,200.0043,720.006,480.0014.82 %
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 00:55 發表。

金師傅你可唔可以換左你張相呀?
日日起腳唔軟咩?
我怕你條富包軑呀!
好呀
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 00:59 發表。

+7480 我好想賣左佢收錢!
重有得升呀
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 01:10 發表。

我個心跳出黎拿!!!!
64武術聯盟400043,720.00$14.03$10.93$56,120.00↑3.10 元↑12,400.00 元◆28.36 %
開心嗎
原帖由 totorabbit 於 2007-8-7 01:15 發表。
金師夫
繼續努力
我嘅目標100萬就到努力d
好遠啊
totorabbit34,750 元7.00 元46,241.44 元47114754
恭喜幫主 詳細排名搒進升第9位
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 01:21 發表。

大哥 已經去到 武術聯盟400043,720.00$14.84$10.93$59,360.00↑3.91 元↑15,640.00 元◆35.77 %我心臟病發拿!
妳訓前賣出啦,否則妳訓唔著