返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
3 M( p+ N) l$ M% F' O
- a& d+ H5 h7 }tvb now,tvbnow,bttvb
6 v! J; E6 D( \; w" w" G3 k
因為

真係散發出很自然的美態

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" @6 C  j( w6 W1 a( k  f
0 l+ P' x* z4 F3 \
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 B/ O' u+ |( y! C) d
姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員

~; |# ^# |8 N
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
7 T3 K9 s& t  F9 H8 p0 b9 xleekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) K3 |: |4 D. ~# H/ s0 J! `

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢3 d* o9 G5 c6 I& V/ ]2 W4 r
www3.tvboxnow.com& }, J5 F8 g+ n: W0 Y+ A% C
可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

, z8 C. O. b. @5 \! W1 F6 z

我要珍藏住D相

: B3 s- r6 `: r( Z- R6 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 f- ^3 V3 k( G% g  |) w* b+ j我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!www3.tvboxnow.com, \, l: |$ d) g- n
大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
" |6 r6 \( g" G2 _9 C% etvb now,tvbnow,bttvb

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

% @; i# i: X& U( `9 ^4 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 d( O6 F* R6 d2 f0 d8 D8 `www3.tvboxnow.comhahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: H, Q$ C- z) x: L1 K  y. r& v
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
公仔箱論壇4 L1 d  c" c. d) [( @6 A
當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖,
' k$ D, v6 a( c/ fwww3.tvboxnow.com& p. A( Y& O$ B6 `
我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》
tvb now,tvbnow,bttvb# U7 V% q& L4 G9 Y) D

7 `. ]1 R8 j5 @. p6 K版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
- F7 C  q% U8 g4 F, |' Pwww3.tvboxnow.com佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...
* ]1 v* J- V) ]# c* ]5 g) v  q# R" w# `tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
. n; X  Y) E0 M8 j
完全同意...
' O6 r) N- n) [公仔箱論壇! v7 n9 O" W5 N" W5 P
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
你係佢fans呀!!!!
9 F6 `$ P3 @, X- j' X% U3 E) C& Atvb now,tvbnow,bttvb~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
/ ?3 |# j; t# u! j6 t& D' M" Z% F
yes....

係佢fans呀

22# 大文細佬 1 a; D. |9 v" D' F5 l$ @. r- M- K3 u
尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白( z0 i  t' T  H2 t. U/ d# F( i8 @/ x

6 S# O$ u* A' n4 ]3 l% A& |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係冇乜發輝的機會