返回列表 回復 發帖
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?]..
, j6 z* g+ k* e: ~2 Mwww3.tvboxnow.com我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然 ...
; W1 m  \; B, j! [' Utvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-1 02:07 AM
# j0 d  D) \1 [8 J: |公仔箱論壇* P' p5 z3 f; \3 K
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。公仔箱論壇* A, a  `4 ?8 V7 C1 H, d

9 T  @8 W" }6 s1 p, a" G5 T4 k阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  W) o$ _' I- c, f  Z2 u
- N2 ~0 g8 o3 c; k7 X! F
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁噃.....
愛戀沒經驗今天初發現。。。
# t2 Y0 s6 i/ Y4 D4 Y' T5 Y( j單曲循環中
% j1 p2 X& S2 p+ X; I- Q5 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。chy25 發表於 2014-4-30 07:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ]1 C: F' h, u5 K8 |; M2 E
  \& L# Y5 _, n
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
( i7 O1 [) I, V9 G/ x! E( i公仔箱論壇
! \! x( E* n# T  l$ t  r, K7 z, C0 w( N. M/ G# n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' O2 f  \! F, A' u# ^6 R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
# C# Q# k8 P& A6 x2 s0 Z; P$ G
公仔箱論壇! H6 w; ~& d3 u9 C# Y; l' z' k
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
# V- f- {% d2 F公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
; t6 Y/ I0 p: G+ D. h5 l咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」' ~" Z, o2 H& ^* f: c

: o6 w) ~3 v. X9 Y- E6 U& `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 W+ ]0 z' w; T) u3 `! Z6 ~2 d# ~' `真係有拳譜參考架。
+ n1 P: W& }  @! V  ftvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇" M+ a9 d) l& v, |, r! D* ^( T
「初鍊」+ [$ l; k( Q# f) f0 T6 |
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
# S7 S. {5 S1 s+ w公仔箱論壇「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
. E9 n( ?: T* y: Q! K# a" n. ~, u' w出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
" N! o5 N# @) K' i- l) F8 M1 w  T公仔箱論壇2826645TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) s2 j6 [# L3 N. c
2826644; h0 F& t& k! \9 Y+ I5 j
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# D+ N  o! M4 n# `( `3 M
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

4 Q: U, b3 L5 }$ _: Ktvb now,tvbnow,bttvb各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
www3.tvboxnow.com/ n. }; I0 b" P
有無放大鏡公仔箱論壇* V( q9 Z! _  E" o( h* A
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
6 X* `* m" X4 ^& L
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
* s# L) L: e7 v# j# s) T香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
, _! O8 v/ D  y, ewww3.tvboxnow.com公仔箱論壇$ H) p2 K# s# j" L9 ~
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...公仔箱論壇* z9 H5 |& D% Y+ a' W9 Y
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Q* `) k4 r& D+ P! L+ O
公仔箱論壇9 p8 u8 q  x5 t/ x) G' X' [3 n
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?公仔箱論壇. [- f6 D2 o2 G+ s+ L5 M9 \: b
& }3 h* K; Y5 F9 @: b6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇, G* q* c6 S9 g- V: A
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
0 G: }9 i+ z1 E9 l, D# J/ e. c: H大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
5 Q# V7 _) T# T, [我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告1 ^' f+ j* v' o% |( |
- W; K* @& d) l
# Z4 O; |/ r4 @9 I: u+ \www3.tvboxnow.com咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
( p0 A3 l( {: n8 P8 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 A' `% f" m4 N" `* W4 t* |# I8 J
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?www3.tvboxnow.com) d5 R' H: P* l. D1 A
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?tvb now,tvbnow,bttvb" {2 k' q8 o# b7 P0 Z, z/ C2 Q
5 M4 M% |7 e( G1 U9 Y& |  f. U