返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ c: C' X% |# q& h. t- F
lhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- l4 |3 x# G& v( e) v

$ H9 ~7 W- e+ \# D7 M+ t- q, t+ W  G- ]tvb now,tvbnow,bttvb哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?9 s7 i% `( W  r7 T9 y+ m% t
tvb now,tvbnow,bttvb7 R2 _3 X; v. [4 W% g6 I$ ]1 O
Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦公仔箱論壇4 V7 j1 {- c1 T/ x
后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦
6 l: A8 Q3 {7 ?公仔箱論壇不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯www3.tvboxnow.com, @$ F' |' k7 D" P! `
lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
公仔箱論壇  Z- y2 ^  j8 m3 E$ h1 [
係呀,唔死都一身潺。tvb now,tvbnow,bttvb1 F8 _& Z$ o' G% V* G9 N" ~5 l9 ~8 y

. V  Q+ n- ?6 ?& y/ H9 T' ~5 q公仔箱論壇
+ o0 O9 d, U- vwww3.tvboxnow.com
( l3 f% {/ }, Y; _公仔箱論壇講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 N- p, J/ m% a1 X7 `# @

. D. P6 i6 n0 L; ~3 l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 J& j8 W5 i' J+ Q; b2 W1 W& N: L- i
另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。+ s( n. _9 B. }5 `
可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧
) b7 c7 O7 [4 r3 ~3 T- f公仔箱論壇写情方面都吾错www3.tvboxnow.com+ T9 X' q5 a5 k; _
屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦
2 w. H- T5 m& G( s: h4 q& V比castle同kate更好更衬www3.tvboxnow.com; S' h  k6 O8 f8 K' R
仲有一出burn notice,我都觉得吾错公仔箱論壇. y' t. L2 `# z: }( V( c5 x9 F
lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
8 E8 K1 [$ p$ d1 g2 H
YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。2 c) v7 Z/ P- ]" v% L, ]
Burn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 j. _/ H' V8 @. u) V2 T- k2 f
  D$ j3 v' p$ Z% U
至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ~# n0 ^# r7 b4 v$ ~) u0 T& E5 D
不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
( c) ^( q0 ~, ~: OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ z5 v. S5 r9 q8 e  fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 R  G- z/ l8 K; s
lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
, [* f+ t2 A6 t2 I; F; i( \- T; |tvb now,tvbnow,bttvb我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。
3 \' N+ W/ P6 V  ~) B$ u7 ?
, w& U0 v( D* U貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
" B) ^2 [+ P, P& Iwww3.tvboxnow.com
# T" \* ]4 u7 I+ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Almost HumanTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ v  ^' y0 b# M& _. \, I
tvb now,tvbnow,bttvb& G( Z6 c- d' ]! m: Q8 `
Tomorrow People
+ ?% P- w1 L3 ?% mtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇4 Y) E- a3 H' i; ?0 j4 A
Believe
5 t3 h: V$ V2 n# _5 o
$ T( e* V8 X4 [* i4 q  s$ wwww3.tvboxnow.com
吾知你有无留意呢出"person of interest"tvb now,tvbnow,bttvb$ e! _& i8 H: Y( ]' w! |6 ]7 A- T
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少( u5 a' @9 K! _3 c8 t
但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
. ^3 k& C$ x2 w# o- |& K: MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
6 x* m+ U$ O6 T& _; n, l9 n; i

9 i6 J. w+ s, m5 W呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。
, r2 k0 Y' f  x! XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。( ?  W- S6 i& ]. f+ f5 k9 \
但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
0 p0 A0 H7 M8 k+ m" e# ]公仔箱論壇/ z5 z( @% F# e8 ?9 S: D" h
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。
. _5 ~. K2 e/ a: U% q7 y! O% }5 h公仔箱論壇

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

% h4 M+ w) ?4 p6 |公仔箱論壇

公仔箱論壇* j" R4 w8 S3 f0 }$ A

还没有看!tvb now,tvbnow,bttvb( H- X, p' Z" J/ K
lek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ e7 h; L# {* _
睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# o0 m& i" ?& `4 H! h" i
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的$ y; z7 f4 P% g+ Z0 Y' y$ S
好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" i) G/ q1 s0 F$ n7 _% _7 }
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦
$ N4 b* E& b/ b+ {( I( d) ~9 ]: O( ylhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
2 A! i7 G% S9 O
tvb now,tvbnow,bttvb. K7 S$ J& B' m1 ]8 \
呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 |- u6 H  m6 H. |  m
john系我偶像黎架www3.tvboxnow.com6 Y& P. N, m& e6 A9 o# j' A! W
shaw串得黎几有性格TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( z/ p. M$ O: O$ a" G
连之前的反派root都越来越有睇头啦
1 n8 a& _5 s% p. X8 c不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦
* P+ o1 R/ S# [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' w5 w3 q4 x0 I" }0 C) e
貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?
4 Z, [# x$ u4 B8 x2 J( d5 htvb now,tvbnow,bttvb
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 F3 u. s" |; _0 u) H' i6 H
相比近幾年果D仲垃圾啦
' _% C2 U# l  R$ ?www3.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
; o7 ^6 i% Z9 ~: H. V5 @
係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦www3.tvboxnow.com0 j! J" T! C2 w- b% o
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
8 n5 I! a- Q; j* A6 C1 ~www3.tvboxnow.com我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?