返回列表 回復 發帖
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 公仔箱論壇9 M1 y, m$ c  g* L* Q& `  L

5 W2 h) A6 q; o3 K' S補充茅山聖物紅肚兜
" L- o" B+ ?/ A4 P0 [% b* PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- g5 m1 o$ g* P# o6 B. F6 u0 itvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
- h3 t1 w! ]2 b' ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 ?" u. B) j) VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇( C0 b) m# ]  ?: e! ^$ h5 G. U
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!1 e4 g$ l8 t( m8 j* j, N
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) h. l7 o9 l* ]8 ?) m9 Z0 {
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 e/ h: s% I) X+ t2 `3 x
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
, q0 n4 u# l5 n$ f
5 J/ o1 @) d) D6 ^8 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: N6 P: D+ \6 j
$ H8 U1 S! v5 h
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇 ...
& P5 G* A' e5 U金田Sam 發表於 2014-9-18 11:51 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  I* e( H- X+ p) k3 C, I  t
哈哈,當年黃金嘅歲月其實仲有「參觀」老番軟件及VCD檔。www3.tvboxnow.com! s( {( S# A: d2 I% V& H
話唔定可以見到釘姐睇檔........公仔箱論壇4 W; Y3 J! i9 J( C: x! \" Z
「釘姐的背影」好似書名。
5 ~3 D+ H5 C6 M8 w6 d6 e
+ ]6 y% s$ A4 ]! u, W/ R, J8 y公仔箱論壇多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦
6 o: h5 v% e6 _* gwww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-19 12:29 PM
- s5 v# _) C1 p+ R4 a3 bwww3.tvboxnow.com係呀,因為小弟睇得《怪談》多,入晒腦囉。
, M* z- ~& A0 ?" g) p4 h- }8 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& C% q+ X( _0 ^) k) y1 O4 G
等我都買件紅肚兜著下先
/ \) D7 ]/ z) v( g, i  U大文細佬 發表於 2014-9-20 01:48 AM
: Y3 a) G' u5 ~0 U6 Otvb now,tvbnow,bttvb可唔可以著埋上身(著喺外衣之上),影埋相分享吓呢?
; I  V; A" ]9 R& h哈哈,講笑啫 唔好嬲
公仔箱論壇3 p9 t3 b+ _5 M5 E
; }" m9 J$ S6 V& O
聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
歡喜哥借庫??  y5 _6 I2 j5 [8 Y2 o" Y7 r% U
啊...啊真係佩服你啦lam兄...勁到贊一聲,這個題目都想得出來TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 }+ B. R8 {1 c( j( T" m% {0 R8 h# }0 s7 z
timmaxsing 發表於 2014-9-23 04:15 AM
www3.tvboxnow.com7 {2 v+ F: o$ {5 r$ o" N& S
皆因我無聊吖嘛J神版主
www3.tvboxnow.com) z4 V7 ]. p9 ?7 e& y
我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.www3.tvboxnow.com0 h9 N' H3 I0 c( ?2 H/ g" L  q
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
+ t  G' X* P" [) W- |公仔箱論壇這個當然囉,我誌求其攞條豬大腸代替就算。
1 M" C2 a, F" p' _4 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E( K. {! z# Y' M6 T3 h, P* F
其實唔係咁明乜野叫借庫..tvb now,tvbnow,bttvb6 A; Z7 S/ V1 I3 m4 c8 n
大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
- _" B8 F2 h1 v; X5 Awww3.tvboxnow.com細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?公仔箱論壇; |- z( b, v- h. |' C
tvb now,tvbnow,bttvb6 r! l/ E7 F1 j0 z' W4 y

8 j5 E& U% f7 e, i0 k1 f$ U我再補充少少吖。
# D% N( L$ ^: Q6 `# K* o香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000,就寓意菩薩會在來年賜與你有机會揾到1000000,如果真係事成嘅話就要喺嗰年多作功德善事,並於年尾還神還願,答謝神恩。

; N5 u) v' w. }% ?6 U
2 h6 i) Q2 @9 K7 d; gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。每年正月二十六為
借庫日。www3.tvboxnow.com( R' \% k! W" i. T3 l1 Y' t( ^
唔明再出聲啦。
6 \. q, d8 f: ]& kwww3.tvboxnow.com. c6 B: \$ F0 x# T) o3 T
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
4 A" v  [" l+ J0 |www3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
5 m* I* o, }4 H; n: z5 ]www3.tvboxnow.com哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
afteatvb now,tvbnow,bttvb# q" Z- j& i! N8 Q
公仔箱論壇4 m0 t; a: M7 l0 V5 c
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
/ h% M( m( f. B- t: x$ [, d4 d7 j公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
+ E2 F$ v! N$ d" }" ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
4 P9 s- O8 N6 X$ h9 O- h& T公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
2 G) p( ^4 H2 `" {, c/ x* g+ q
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
4 w* I  T# P* c# itvb now,tvbnow,bttvb
" l, {6 \) `( [7 d' u2 r* dtvb now,tvbnow,bttvb
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
; b5 T" K/ _1 I* P8 f% w* X( W" ^tvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
* C7 C' ~. J- c; ^. }公仔箱論壇我知我知我知.......不過真係講唔出口。
+ Q  ]: W3 }0 k; D

4 {7 C& ~6 K0 a: b6 f6 F5 D" Z咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
: n+ g3 n6 N3 }大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* b# o) t( G3 i5 ?6 \
我相信都係囉...
www3.tvboxnow.com* ]; @6 P4 L/ b9 ]! o& ]  M$ h

' q0 J) J  N$ E* oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?( o- Q* C  A+ d  a, s  ?6 K! v* F
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
: ^4 K+ B" y1 ]* ?# X" O% z聽講注射荷爾蒙避孕針都得。tvb now,tvbnow,bttvb* S8 h3 f1 ]8 t: i% O: B! z( m
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
4 Q/ C$ R& u: P! TAnyway,各位會員總之小心啲啦.....
2 D4 b! }, b4 Uwww3.tvboxnow.com