返回列表 回復 發帖
www3.tvboxnow.com; }% t0 a, a7 Q$ Q! O) R
# {$ u- G% O3 D0 e& a
呢對,我又咁睇,照睇宜家劇情都未講到男對女有感覺,女又察覺自己鍾意對方...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. p' W2 q2 M7 @- m2 X, U: T% v
男上司女下屬一齊做嘢,作為前輩悉心教導,未必有乜嘢非份之想,鍾意唔等於愛,* C3 S# f4 [7 K4 R( J: _1 ~; @5 S& A
朱千雪的表現令人眼前一亮,神情得意,由以嘟起上唇果時,係有 ...0 t; `2 ^- ^: q  I0 V
金田Sam 發表於 2014-10-16 04:04 PM
+ P1 Z& n* F# W/ L7 }& @+ O# `# V3 O公仔箱論壇
- \3 A0 ^0 n1 }$ U7 _阿Sam我知我知!
3 e) P; b1 d8 \7 Z' \tvb now,tvbnow,bttvb可能而家啲監獄太乾淨,連以前常見嘅老鼠曱甴一隻都無,但編劇想寫有關劇情,咪唯有借禽流感病死雀仔代替囉,哈哈...
tvb now,tvbnow,bttvb, T6 K; t) n  }3 c

: {5 x! q3 K6 Q9 B0 _tvb now,tvbnow,bttvb話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑www3.tvboxnow.com/ u5 A& ^5 n6 [3 F8 k& g! `
大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
/ O) v5 A$ @& I1 ~8 G' s/ ?www3.tvboxnow.com
! q7 t, a+ o* u6 y, Z4 J; Y& X( Rtvb now,tvbnow,bttvb
4 k# ]! Z+ C, r9 X; b7 O1 _0 I係呀,心穎披頭散髮個款好有Ugly Betty嘅feel.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇$ }0 H% s. f' E3 K, c4 ]* I# q& c
BB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇
% A/ r5 [3 c2 w5 a! J4 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-17 05:56 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 l" E/ y, d4 D2 T# Y' y* Q

7 H/ n% G/ |8 I! f; cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。/ N! f( Z7 H, o) A
黃心穎,做慌失失的表情,論論盡盡,無信心好驚青,十分神似,www3.tvboxnow.com$ \( j! K( Y1 z( E
但一皺眉,露出苦口苦面個樣,有種好似被迫害個樣,相當令人討論。  A/ y9 X% i9 O( W, s/ b
# p' X  C& M8 ?/ Q  k1 g
體能測試過程,全程只係由個角色自己盡能力應付,要患得患失,3 O% P1 U1 a9 g
根本唔會在跑步時出現,專心應付 ...
$ i( u" l( {" D0 p$ P金田Sam 發表於 2014-10-17 11:29 PM
. Z  m( j& L4 \公仔箱論壇# v' a3 ~* e) s2 W/ N3 B5 l
講靚心頴真係唔算,得得意意咁囉。公仔箱論壇1 h% Y0 U$ l/ |$ `/ ]& j. G
德斌個樣殺氣大,做犯人的確幾似嘅。
竟然还有阿滕的演出,好期待,不过就少了份惊喜~& A  F" Y) |4 L( S7 O
chyng21 發表於 2014-10-17 09:06 PM
8 W, N' I9 G+ T* Q' L公仔箱論壇但阿滕呢part好似cut 咗囉...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ c7 i7 b5 [9 I1 b% j+ r/ b  o' d
係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫. H& w3 F/ D3 i0 J8 u% z

& h% s' j2 a2 V& C* k; c公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb2 k( l- N" J. o, m# S
咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?公仔箱論壇  O' Y5 m1 ^; S4 `& J- M+ B1 @
mnb1123 發表於 2014-10-22 01:37 PM
$ m+ J& }, ^/ T6 I
tvb now,tvbnow,bttvb0 U) ^! y9 |  ?- c
哈哈,係呀mnb1123兄,真係估唔到「大文細佬」傾《再戰明天》,傾到有fans呀。www3.tvboxnow.com9 m/ c8 f  |' w7 f8 |3 h
我都掛住睇《老表,你好Hea !》,幾日無返嚟添....
: R5 A  ~" X3 {7 n, c3 ]* e
8 E, f5 k- C; |% H( I! g
我都好鍾意佢地四個女仔公仔箱論壇/ j1 n4 z% c" L! _4 T1 O
大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
( T; F% p+ N' s# dwww3.tvboxnow.com哈哈,細佬,你又多個fans啦....www3.tvboxnow.com$ G3 d; I# s/ c6 [( m+ }6 m

$ {0 M, x& I/ {; V7 i# O  VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇文上游又真係有啲掛住4隻「是非精」添...公仔箱論壇! E9 y! _' u  X& F# N
豹哥所用微細電話,電池備用時間有幾耐? 而且當中有通過話,又如何叉電?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) _: V- I- s: T# \, F. S
公仔箱論壇! F. d; W* @% n1 I0 `

( N, @, Z8 [. m9 F此劇中的囚犯究竟所犯的係乜嘢大罪? 入到監獄後所犯的事居然偷雞脾燒烏鴉?
: s1 ]/ g0 A+ b/ c2 L$ A, t5 E公仔箱論壇郵票運白粉,偷偷飯菜加料,犯人中最惡的重犯亦只係蝦個細路奀仔而己 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ m8 [9 ~* C, }
金田Sam 發表於 2014-10-21 08:33 PM
2 D  E' C* _) ^/ U6 T; i' Q3 Z9 j4 q6 {
唉,多謝阿Sam代我鬧咗出嚟。
. }/ J# m! B6 [; s& |2 r公仔箱論壇呢啲bug,我已經「被接受」咗,以前會攞出嚟傾吓講吓,但而家唔知係咪麻木咗..........
4 e: |* _) B% G. I' twww3.tvboxnow.com
- U  V8 p# d$ Bwww3.tvboxnow.com( H6 L, [- i0 b# Y9 R
我都係打晒冷震呀.. 我重係只係聽已經打晒冷震喇www3.tvboxnow.com* n0 j& l" O' [. ?9 f
大文細佬 發表於 2014-10-23 12:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ s+ Z9 k0 u6 {
www3.tvboxnow.com3 P, f4 E) m8 A) `  \) M
Prison Break呢幕啱啱睇完,唔,的確係有好多問題,好,睇吓仲有冇人插先......
这套剧真是突破,三对官配CP全是忘年恋,公仔箱論壇" I6 a3 _7 N( g
两个是萝莉配大叔,一个是正太配大妈
. h1 A* _% S* S# k& I$ w8 Xtvb now,tvbnow,bttvb就连黄德斌的爸爸跟继母也是忘年恋 哈哈 编剧有突破
" _7 D$ S) W& {1 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。目前觉得这部剧不错,挺好看,起码没有那么多bug让我吐槽TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' I! j, Z: w) Q) M) D3 t1 x
觉得比使徒行者强多了 ...
3 ~3 d' Z3 }# kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。nancyma 發表於 2014-10-23 05:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% e, {2 G( b! B4 m% U% Y" {
好唔好過使徒行者就見仁見智啦,不過忘年戀就正於上週講過,多咗啲啲囉.....
節錄春光狂省三sir嘅重點:www3.tvboxnow.com: c* O" U9 \* I8 z, u* w) O3 {

2 @& ^* r( j+ U# M' X) K公仔箱論壇光仔先鬧翁 Sir:「對Ally態度有問題,經常比對方假希望致令二人隊關係糾纏不清,又要扮君子。」
  w. J0 |: S' vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。由於翁 Sir經常喺人前人後不齒其父親的所作所為,睇得多我真係覺得佢有啲懶正義咁,雖然春光「扮君子」三個字係指翁處理感情上嘅造作,但我當佢指桑罵槐鬧埋翁sir其他方面架啦,總之「自己攞嚟衰亅呢句潛台詞翁sir就一定受晒架嘞,哈哈....大快我心..........www3.tvboxnow.com' K8 `. ^  q- [& e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 B; l9 T' ~5 g# G  e% }$ |
光仔再鬧Man Sir:「同嘉嘉分手,但肯定無比嘉嘉一個好嘅理由。」TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Y  t9 d% E, s* _4 f
聽完光仔補充後我又明白多一樣女性心理,就係「女人唔怕衰,只怕衰得不明不白」,噢~我信晒你架啦光仔。
$ ~$ j$ o, K- o% d+ q) Ywww3.tvboxnow.com
/ x* i- M; f, S/ z7 O4 T+ u1 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。光仔潤Q Sir:「你係幫好好定係害好好?」,一句講晒"言簡意賅,欲駁無從"。
3 K, i+ c3 \8 C* I9 I: X  I  cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇  g% j  f. s& z8 _
傻珠係咪表白呀?? 無睇幾集.. 不過都估到TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 D: P8 Y. l) Y2 f" o
大文細佬 發表於 2014-10-25 03:17 AM
8 e8 t0 v( v4 K5 {7 d" U2 f+ o0 o& e: t7 v$ H
表白晒啦,唉~儍珠頭七都就嚟到囉,無陰功.....www3.tvboxnow.com$ g9 j/ Z" b% \0 q' n
www3.tvboxnow.com* {1 k/ j7 l$ A9 p
  D. t1 e+ o7 v8 z( n9 C
+ S. I; t7 r. Y/ q6 `; M( N
) E; S5 F. H; o0 n: f1 N( g4 c
. k  F: y- s( S% P; @6 i& J$ S. w
其實呢套劇.. 我最鍾意睇係朱千雪同埋王浩信呢兩個演員.. 吳啟華都OK嘅.. 但因為佢演咗咁耐戲.. 角色性格劇情限制..所以無乜驚喜.
- L5 B4 s3 W8 b* E! r' V! `tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-30 01:07 AM
5 `& e/ S. R6 C6 h! ], _1 a, X( m
0 Y: w4 W' R: b2 Z& g" d不謀而合啊。
6 m4 m$ k& L. hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外,我真係覺得何超儀個丁好好做得「一般般」咋喎,我就話藤麗名做「好好」嘅效果仲理想,唔知你點睇?www3.tvboxnow.com# e3 O0 B9 |' V- |

( k8 E1 K7 R7 C' mwww3.tvboxnow.com
最後想提吓Q Sir兩父子其實應該似兩兄弟多啲。tvb now,tvbnow,bttvb4 h  c- U1 M  m
! R$ r9 s* d- @# r3 d7 F% X
6 R: @& ^$ u' Ttvb now,tvbnow,bttvb另外,又見"Chi Lam"臨尾都救番恒恒。哈哈,我驚自己就嚟忘記咗振朗咋.....
! G" h/ d5 z, w% Rwww3.tvboxnow.com