返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得8 D+ E+ n' L# c# F8 i5 O' v  g
lhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. D5 I) C7 a! q9 ~/ s/ `# q

+ A* [) ~) u' G3 Z& w9 fwww3.tvboxnow.com哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?( n  e4 w6 f9 F, ^# |, p& _

, K' o" e$ n" W% u$ K1 {3 UYvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦tvb now,tvbnow,bttvb( @6 u. e2 `, C% p/ H
后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- V7 c2 s  \1 H! p) l* }
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯www3.tvboxnow.com, o/ |8 p% D" c' \5 G, }/ `
lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
0 l& Q" y: w  ]. [  w5 U: s公仔箱論壇係呀,唔死都一身潺。
9 H. W  {6 Q  U. d1 p  _3 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

. t2 w9 N0 Y! e* h; ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ n# T6 ?" |; p0 j* \公仔箱論壇
# P! J& m( y& }1 A8 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。
4 X7 Y: E- G' B$ c' jwww3.tvboxnow.com! `1 W- C5 D3 B% P
www3.tvboxnow.com# P- `3 X6 A" ]! S& Y- Y5 p
另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。
! X+ W3 s( I7 iwww3.tvboxnow.com可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧公仔箱論壇) g3 R" \( t3 o# e/ Q
写情方面都吾错; h8 L- k. c& t& }. Z; d2 Y# D
屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦www3.tvboxnow.com; Q( A: R; k! _
比castle同kate更好更衬
* Y; {  u4 @& [- ?! N& P/ uwww3.tvboxnow.com仲有一出burn notice,我都觉得吾错
" m" ^# I. v' _% I" rtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
2 [* ^3 q. s# v. Y公仔箱論壇YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。公仔箱論壇( `7 z' ~. h  P* v
Burn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 D, ]0 R3 U  h5 N

) f9 |0 y) R! E" Q公仔箱論壇至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...
' D& E" o  q3 m$ C* l* ~/ }0 A) W不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-2 12:25 PM 編輯 www3.tvboxnow.com- d& S8 F; R7 _1 e5 u

* V! ^7 ?7 X, I* }( \" O. B5 k; twww3.tvboxnow.com
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次4 b% h. O% Y- q4 O5 z
lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
/ l" o5 q- E; z0 C我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。tvb now,tvbnow,bttvb8 |) b" ^! k* Z

) Z4 R9 A% U4 ]$ e+ k6 Qtvb now,tvbnow,bttvb貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?www3.tvboxnow.com) q4 N, [2 |1 k" f2 [

( r% t) I7 @' B% k8 k' wtvb now,tvbnow,bttvbAlmost Human
8 v4 W$ t* D- U# \* E/ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com; ^0 Q8 ]; f0 R7 T
Tomorrow People tvb now,tvbnow,bttvb3 E% d# q* F( t# ^2 m0 I: S
公仔箱論壇, K1 r) o* Y; m) M4 p& t
Believe
5 U5 i4 L/ w6 o! Y" ]' E公仔箱論壇
2 Y' L/ D  @. A8 ~; _: m' M1 S
吾知你有无留意呢出"person of interest"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# X3 H7 c9 |+ L$ }  a" L: v
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少
8 x7 p% ?7 I7 V; v+ @2 U但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...- t8 a! T3 H: {: s
lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
' S5 ]# d- s) x1 n% pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ \: x- q  i* B. B3 T
呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。公仔箱論壇% r9 o/ X1 X% x/ K5 J
睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。1 H: O# J% j  v% O% k$ c
但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
0 L" k8 V1 S# }# \% N# atvb now,tvbnow,bttvb* r! A) D; u* d( e4 r$ W
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。
5 M. m+ V9 Q: w1 E/ @5 bwww3.tvboxnow.com

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

/ \) h3 V8 V0 X) ~" b8 p公仔箱論壇

; v, N. T( ~6 P. V( x% q/ m2 L

还没有看!
. p% X+ A! d$ Z% k3 w& Z5 E4 {lek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
: |% f- a( j+ D: l! q0 L  G公仔箱論壇睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。
% R" {1 R/ L8 }1 W& S" M; Ytvb now,tvbnow,bttvb
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的tvb now,tvbnow,bttvb4 ]/ I9 U% C; h
好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高
* c% k4 y  o9 H9 K但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦tvb now,tvbnow,bttvb% R, @( o! i( Y3 g+ M7 Q% @, X
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
  ?+ C2 Y, L, B! \; j, X: l( E

& L2 ~4 j# k7 ^  x+ L' N) w公仔箱論壇呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。www3.tvboxnow.com  }% P# b3 U$ v
john系我偶像黎架tvb now,tvbnow,bttvb, k: l/ I. l. w! A8 s% I, e1 t
shaw串得黎几有性格TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 U0 `9 t0 y  T/ m' i3 J
连之前的反派root都越来越有睇头啦www3.tvboxnow.com  ^. l* n) W1 M
不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦
7 m/ a6 d6 Y& n% N$ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
" I4 M. W- C6 L: `3 }
貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?www3.tvboxnow.com& r' C" @8 R, w: o) g
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯
# K+ T. e2 U5 {& ?& Ctvb now,tvbnow,bttvb相比近幾年果D仲垃圾啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" V. O/ j4 ?$ U( ^" Z) F' y
lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
: X$ _. [  h% z4 ]3 d4 I% ?( P1 Q1 N; hwww3.tvboxnow.com係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦
- P, g+ K* g9 K- Q9 _* alhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- S" R/ M7 ^) s. C
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?