返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇' }" [1 F) A, r' P( v: o$ V: J
tvb now,tvbnow,bttvb. ^" x6 d6 T5 v9 K
仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁
8 O- x7 d6 x) p5 B4 I4 F/ awww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
5 G# \* F6 c7 D8 u1 ^* w$ G" m2 q# ?tvb now,tvbnow,bttvb係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
+ U2 j9 [- d, [2 z1 \公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
www3.tvboxnow.com- s! x' u3 x9 F5 w
我幾驚各位唔明呀.....
! g( s& K' [  m' h$ K4 [公仔箱論壇公仔箱論壇. b3 b  Y9 k: z& ~. A6 R+ w( r
我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀
& w, E- \2 c$ |$ h8 Z8 p) Q大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
; p8 O6 C7 j/ t1 v9 R1 S( q/ P哦,咁諗其他人都明啩。
5 v3 C4 R6 L/ k( ^tvb now,tvbnow,bttvb不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。
! P4 m) a4 j/ E8 U2 swww3.tvboxnow.com希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yeswww3.tvboxnow.com% u' h) X4 S; S: a+ I& ]' S
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 ^" T2 R9 u9 J5 @4 k
哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...tvb now,tvbnow,bttvb8 P. ~5 N+ y5 c" B& f$ Q1 |
mnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. M: G2 D( p5 m' Q8 ~; V8 Z- S
有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
% m7 r% z1 ~. u8 D 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
% |6 B5 O9 O, p& y$ G1 Xwww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
0 W$ d/ y/ V+ X
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
8 H- e! ^' M0 z4 k9 D' U/ m0 n大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
$ _$ F! ^0 g# Y4 C' m& c蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. b$ Q, s% i4 @5 U, k. [2 h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢www3.tvboxnow.com, I  f7 A# F4 Y$ w3 |+ ~$ y
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 c, X- g1 r: h/ s& }# |
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
# e. w; Y- E) y5 j4 }tvb now,tvbnow,bttvb( ^2 i; Q; H% c7 N/ ]. q4 p, g' S9 }
自食其果www3.tvboxnow.com4 y  K/ R1 [: O6 p3 W
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
) n. ]( e5 T. r$ A7 atvb now,tvbnow,bttvb係呀,自食其果,好有教育意義架.....; c! w$ [6 r* Y" _2 E

5 D) P, Z, U. C  C: n; x9 ?3 ?公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; E, f  Y. Z; P$ t6 B0 @
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
: g% C' h9 b9 X8 E公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
6 l( b3 Z! r$ C. z" `

2 P0 F) c3 O9 G& i% \
/ H) K, b$ M  U7 u- {7 ctvb now,tvbnow,bttvb杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
! W: i$ u$ p8 J! b
# i9 z! ^9 T: f; A' l8 v" a咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲公仔箱論壇! e- A2 T& B2 ?5 V
- G+ v; w6 \+ x; X* E
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔 ...
7 @& L. D0 Y  Z9 U2 `大文細佬 發表於 2014-10-16 02:20 AM
www3.tvboxnow.com- M1 b  Q0 \) p8 g& c& `

' J  g( N; j6 F: T8 Ktvb now,tvbnow,bttvb我都認同唯唯演啲角色有時頗造作,如果個角色純粹搞笑嘅會好些少,不過佢做木蝨我覺得一般般,可能同佢有時刻意copy張家輝個化骨龍有關啦。公仔箱論壇) r* B, P+ E1 B7 \1 {- R& [+ g
至於子善呢,佢做小人物角色我非常like,例如"洪炳"甚至星爺舊片《喜戲之王》裡面個"洪爺",都做得過癮好睇。公仔箱論壇9 V5 {5 R8 F  x0 Y/ Z
但做《點金勝手》保安及I.T部經理 Tiger(王英標)就麻麻哋,主要覺得佢個「格」唔係太似嗰類人囉,唔關佢演技事....
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) d' {  Y. U' T! l/ l) Z% P9 ^1 _
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
8 L7 E% t* e, e( W/ q8 J+ X公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb" f- ]6 t4 ]0 w- m" W5 e
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* K5 c$ H5 l) k# A, k" G
會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣 ...公仔箱論壇  C/ P* l8 l; i# z# g* z& D7 d5 T
大文細佬 發表於 2014-10-16 02:12 AM
公仔箱論壇" F' W/ e: U& V/ Z6 c0 {

$ @. Q/ p0 P5 ~& _+ ^( {" k- ]tvb now,tvbnow,bttvb唉吔,細佬如果照你自己心意估咪中晒囉,可惜啊...