返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
* u. A0 S9 ?( d, o/ p" Pwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
% D( Z2 [1 ]' ~% F5 }公仔箱論壇佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
# ~- m4 S+ H2 v# o; j# l4 u
$ |2 q: c8 n4 r0 Q  q公仔箱論壇驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架公仔箱論壇' O. p( E  b4 X; X2 p
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
4 X% |+ y$ A$ `: C9 z& m; C' B
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。公仔箱論壇. B  U/ A5 y" {; e: X& K; g3 f; e% l$ d
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
: `( @9 G3 S5 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦www3.tvboxnow.com) C) L) j8 F6 x" F9 Y4 J2 I6 O- Z
mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
0 a( o4 x0 |  C$ y. s公仔箱論壇mnb1123老友記,我都想呀 .公仔箱論壇7 G  e+ o) }; z/ t
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!7 |, p5 O7 t, }/ I7 o  x
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
; N5 w9 k  S9 N- P: e3 y' LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係咪新名詞?因為我好out....
/ C% J' b# l* ~3 \+ Q+ N8 h- ]# s5 X9 n2 D
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹tvb now,tvbnow,bttvb) K# N1 t# O6 e
大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
: h, k- O. L8 X0 h, ?- {$ b! e+ qtvb now,tvbnow,bttvb唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉.... tvb now,tvbnow,bttvb' E  l( c) r. O8 ?+ b; V" V* J
原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
5 {& |7 l+ ]. [+ U- T# BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! f1 v$ o0 N6 w8 a2 T7 `3 {公仔箱論壇●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。
' g$ ~7 j% I1 T" v& f+ S  m! n3 \www3.tvboxnow.com●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水 tvb now,tvbnow,bttvb/ F% ^2 @0 o% m; g
  版"及本版版主"J神"。
* D0 ~- B, G1 V- ]# l●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參
- c) q$ m* _. Z& H5 N9 u3 l  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。
* c- j" ^3 [. |8 @●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。
) Q6 z1 o6 A3 ~% ~, g7 t# ~* ~5 |2 V. {+ h- x& ?' [: [0 `
公仔箱論壇+ X9 }2 U. g4 P7 B& G
' ~0 [5 x6 W. B2 T/ N: ?& n7 `www3.tvboxnow.com
( {3 j6 \  a; ~) h' K# VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。姊魅情深結局章www3.tvboxnow.com) E. x8 h) R$ w  J3 Q' A7 _
+ ^- P, b9 H* v2 d( q2 @
請樓主多多保重、祝大大身體安康!
$ W" k( q: F4 f/ l6 T( c" `mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
( i# j  }8 v3 p% H; C% `# x$ @
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。