返回列表 回復 發帖

上黎發泄下....
-big sis' : X仔包!! 好日都唔上黎, 一上黎就係度發泄!! 你當我呢個big sis'冇到嗎??        
-little bro : 冇D咁既樹!!! (難道有草?? 哈... ok 我知....一D都唔好笑...-_-)

病水流過... (花粉症)
個鼻好唔舒服, 對眼好痕...
唉...都唔知D人點解咁中意春季..... 係咪因為春季=春天=配偶的好時機?? (好爛...)
唉... 好似每一季都有D野唔對路咁...
春季: 花粉症
夏季: 熱死
秋季: 成日都落雨
冬季: 感冒
生活真係多姿多彩啦...

月尾就要考試啦... 咁既情況點好好搵書啊.....
呢幾日都係到"包雲吞"...唉...乜mood都冇晒....
仲有功課要做添... 死得啦... 真係一D動力都冇...
好想"taan"係張床到訓覺... 好累啊啊啊啊啊啊啊

發泄完畢...

PS : 都唔記得同大家打招呼添... -_-'
原諒病水的大腦細胞.已經比花粉整搞到wing wing地... 唉
溫書溫到頭都爆..
又上黎發泄下 :D
(果然係X仔包, 上黎就係為左發泄...)

將要考試既朋友要努力啦
工作緊就朋友也要努力
我們一起努力創做更好的未來!!
要相信自己, 相信奇跡!!
主會保祐我地!! 阿門!
(發up瘋-ing... 讀書讀到燒壞腦?)
little bro....发泄完有无轻松D啊???
you are always welcome here to 发泄。。。
i don't mind....as long as you feel release....
add oil little bro
ForeverEver 發表於 2010-5-21 02:38 AM
thanks for being such a good sister
愛死妳~好姐姐

btw how have you been? long time didn't chat with you lar...
水哥哥。。。。
真爱难求 發表於 2010-5-21 03:09 AM
晴晴....好耐冇見 xD
飘出来一下下。。。

多几日啦。。。等我。。。我飘出来陪猫猫。。。
蓝云 發表於 2010-5-22 09:25 AM
原來有人同我同病相連
加油啦
終於週末啦!!
今日又考試... 唉
快D六月尾就好啦... *期待中*

PS ﹕大家幾好嗎??
好熱鬧 好熱鬧!
我又黎吹水 ^o^
hellooooooo little bro.....
ForeverEver 發表於 2010-6-26 07:01 PM
helloooooooooo big sis' =))
水弟,好耐无见

最近忙d咩啊
mickeybblim 發表於 2010-6-26 07:03 PM
婆婆姐姐好耐冇見
你幾好嗎?
今晚超热闹的。。。
蓝云 發表於 2010-6-26 07:06 PM
一班夜鬼有教唔訓上黎吹水
finish exams jor.....looks relax worr
ForeverEver 發表於 2010-6-26 07:12 PM
of course lar xD
need to take a breathe ar ma
死火你地吹得太快... =_=
我返黎啦 xD
頭先有野忙緊.... 傾緊咩阿? ^^'
我等緊下一個驚喜: 日本入8強
blacker14tt 發表於 2010-6-26 07:58 PM
我睇好日本
咩都倾下
ForeverEver 發表於 2010-6-26 08:13 PM
你地亂吹 xD
我们很明显是乱来。。。
蓝云 發表於 2010-6-26 08:13 PM
擺明厄分 :p
傾緊你大腦最近分泌嘅苯氨基丙酸多唔多囉
blacker14tt 發表於 2010-6-26 08:13 PM
你的睇戲睇上癮啊
我最近大腦最近分泌好多..................一D都唔酸~好甜