返回列表 回復 發帖

回復 #730 ljw1982 的帖子

是喔,因什么我冇想到呢?
大家好吗?

回復 #735 vwwo 的帖子

放心:onion14: ,靓姐我不会听他话既,我地甘好朋友
大家好吗?

回復 #737 vwwo 的帖子

當然啦!我當然是人喇。
大家好吗?
原帖由 crashersus 於 2007-10-29 02:03 PM 發表

5洗强调你系人Ka喔....
你吾知架啦!靓姐好凶架 ,强调下都好既。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
http://www.tvbnow.com/thread-187585-1-1.html
有东西看,support下喇。
大家好吗?
原帖由 visitor 於 2007-11-1 01:57 PM 發表

你住toronto?
不是,我往在MARKHAM,有无问题想问我呢?
大家好吗?

回復 #747 crashersus 的帖子

yas...............:014:
大家好吗?
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 02:45 PM 發表

甘边个系你啊?....
我冇放我自己上去 。哈哈!
靓仔你加进火焰帮喇!哈哈!叻仔!我睇欢迎你 ,你出左糧未
大家好吗?

回復 #746 visitor 的帖子

甘你e+是不是在马来呀!:onion14:
大家好吗?
说人地既场静 ,鞋………自己既场仲静。:019:
大家好吗?

回復 #753 vwwo 的帖子

是呀!甘日后对泰山温柔d喇。
大家好吗?
鞋……加拿大又落雪箩 ,冻死泰山啦
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-11-9 02:49 PM 發表

甘你未牺牲你几个兄弟----借D皮黎用下先喽!
:024: 我地是一家人来架,我一定不会拿我点兄弟来做衣既:019: ,
不如靓姐给d钱泰山买衣仲好喇
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-11-11 01:34 AM 發表

要几多先?
买番份雪衣冇一千都要几百喇。。。
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-11-12 01:49 AM 發表

吾俾咪吾俾喽,.....................................
好吧闭咩!!!!!!!!
靓姐,我铜你甘好朋友,
不洗买,做番件就得喇。
大家好吗?