返回列表 回復 發帖
原帖由 susie1213 於 2006-11-7 04:06 AM 發表。 公仔箱論壇8 g$ q, z, Y* Z9 |
lalalala... halo everyone... :-"
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 _# ^) B! @8 i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, v8 G( {2 j( M& K- i" z

% Q% k& f+ M7 S# w- W: O( Owww3.tvboxnow.com個眼袋最小可以放個 一毫子入去喎!~
8 }- E# T6 q6 ~  I努力努力~
新相完全無眼袋問題(影出黎)公仔箱論壇. d4 n9 _7 [9 H& w/ u2 {( C
呢張索好多!~ % N  b0 O; M4 U4 O: }
天氣轉左妳都著咁小布?? 加selling point?
原帖由 susie1213 於 2006-11-10 03:02 PM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb" j2 B9 n6 [" i6 {' j' M
你意思係話我著小d布博羅分啊?
+ u* C4 `: G$ v6 z: xtvb now,tvbnow,bttvb張相係summer 影著背心唔出奇~
/ d  U8 ]9 I( E* Q. m9 ~+ s) D公仔箱論壇
( }$ P3 ]6 e/ v( H( \9 g公仔箱論壇$ z& _$ ^3 j3 {, L" Z4 j5 v
緊係唔係博呢度0的分啦!~ 多分都唔知有咩用!~ ' j' R( B" T" I2 F; O/ ^9 i* E
我意思係你自己張相多個sellling point
) v* c0 V$ J, N2 p公仔箱論壇妳學生黎架可?
好遠呀!~ canada...........
原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:23 AM 發表。 " w5 K9 X% k% A, ^! n$ p( Y0 E; x
回復第 45 帖由  海盜王 所發的帖子公仔箱論壇3 j# G6 D6 k% M2 G! N$ Z  a' D
唔知到時有咩做啊=p公仔箱論壇) g# |. V+ L( r! G
有咩提議? =]
5 M( F2 m( v: e6 M5 d) vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇, q) E# c2 R& N3 [
回復第 46 帖由  getronics 所發的帖子
1 B& |- ^5 ]7 p# [9 i: d係啊~ 好凍tim~
' J; e  r5 q" _; ?, CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& t6 h% n9 f% m, E0 x* E) m! h6 ^: `' mwww3.tvboxnow.com
: t# e( x1 h! F2 [- x' d# u, v2 m: Y. Z. ]公仔箱論壇妳全家過去定會番黎果種?
原帖由 dororo 於 2006-11-11 10:54 AM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb4 V8 B6 N, G- r  W4 g
公仔箱論壇$ Q5 W& }) w3 s6 p) ^, ^
冇想睇下冇化妝係咪仲靚啫;;) , P5 \) O$ Q* q
我是hk 的=((
% v. U% Q4 ?% m9 F" vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 i, {4 K% g* K. n8 j) a

% x  _& b3 H* F3 I9 e& C- Wtvb now,tvbnow,bttvb我諗佢眼袋會浮晒上黎!~ 唔好難委人....
原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:21 PM 發表。 
' Y' @# T* x4 x" G4 F多謝你多番題起我個眼袋wo!
9 s6 M/ `5 _5 N7 T. Swww3.tvboxnow.com唔好意思lo... 人無精神係甘樣ga na~
www3.tvboxnow.com3 y7 C1 M! q; S6 o! u  [
公仔箱論壇2 Q/ z6 v6 n; O4 E
tvb now,tvbnow,bttvb4 h% ^& s9 {+ v# ~' L; ]* q7 E
唔係嬲下嘛!~  其實妳都係令人索鼻0既女生黎~:-" 6 f& Z! {5 d- o- ]% q1 S+ h- n& V( d

/ r- f2 W, j7 m+ w9 X" Ftvb now,tvbnow,bttvb我只係諗 好小女生會比人睇 before/after!!  除左男友.
第二張似樣好多!~
都係第二張最索!~