返回列表 回復 發帖
, `7 ?$ U% X+ I9 r* s9 ]3 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 H4 P5 x2 Z# |" {0 V/ {
睇咗两集,特點係劇情緊張、節奏緊凑,特別第一集,講出選舉種種黑暗、陰謀,唔怪得政府唔發牌俾魔童
' X' x0 P+ D! v" X0 x+ D7 n公仔箱論壇(雖然蘇局良DL咗4-5個app响佢手機.平版)
* u- d5 q/ F# G2 |5 h5 c& swww3.tvboxnow.com公仔箱論壇( S; M5 G; z4 c3 P
選舉結果應該係宋漫山會當上特首,陸偉陶廢嘅,張癸龍索K,www3.tvboxnow.com9 `; Q% K7 ]0 }; ]
4 A$ F) q! N: a  H! ]! G7 K
葉晴公平、正義,真正想為基層大眾做嘢通常都會落選,因為唔够奸,緬甸昂山素姫就係例子。P.S我都想佢
. P  h( C# T$ Y, K( ~www3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ?$ A' n, V* t
剩噃宋漫山够奸、政黨背景、黨主席、阿爺做大後台Sure Win。
% u. F( S/ X: w1 A2 y- X$ e! F) |www3.tvboxnow.com公仔箱論壇; I8 q( @! Q' i/ |7 d

評分次數

• timmaxsing

, u2 u! z9 R, Z) k! \4 jwww3.tvboxnow.com+ b) F( [: I: Y) e6 O
mn bb, 政治真係好得人驚架... 恐怖到呢.. 唔敢亦都唔想識呢啲人 .. 如果配合現實.. 葉晴一定無份喇.. 王維基就係一個好例子喇... 雖則佢都係生意人.. 但佢願意企出嚟, 拍啲大陸禁播嘅劇情..所以咪無得開無 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 i: V5 E. {- l8 [) l) X5 D& _5 d
大文細佬 發表於 2014-11-26 04:42 AM
: I$ E9 E, N/ B
無論共產或民主國家政治係最陰毒、最不擇手段嘅成年人游戲。而家好多國家仲係唔同政見D人輕則坐監、重則人頭落地 .......www3.tvboxnow.com1 x0 k+ W# U; W" u3 M( L
大佬,我睇劇真係鳥蛇蛇,呢套劇一開始話葉晴當選咗咩?可能有時我一路睇劇一路講電話、上徵信、覆E-mail睇漏咗 唔怪得J神
; N0 ]( S. Q0 m* A- G( b2 |/ k8 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ H' M& u7 p+ I  y4 |www3.tvboxnow.com《選戰》精選問題遊戲個個人答案都係:葉晴

評分次數

• timmaxsing

' m% R# b+ O* n9 B% zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123會員,今次遊戲不中的話,就下期繼續參與...,但不要忘記...論壇都有個開台劇《和平選戰》進行中架公仔箱論壇- c0 e" S0 ^: i# z* t
timmaxsing 發表於 2014-11-27 07:54 AM
1 t* z2 q* p9 N. c6 p公仔箱論壇遊戲唔中唔緊要,志在參與,玩吓啫 《和平選戰》キ《選戰》精選問題???
! |' a, B9 O& i- w& H7 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ G: ?/ T9 y2 p& Q% n
又或者葉晴當選只係佢自己發緊夢 巧驚政客... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 k9 \/ H9 w9 w
話時話吖.. 我覺呢套選戰好似好睇過警界線.. 因為有想繼續追嘅感覺.. 好耐都無呢種呢種感覺lu.. 除咗啲醫生日劇 ...
) [+ e; ]. B' eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-27 04:03 AM
& L" j! _7 m8 S) U# K3 xwww3.tvboxnow.com大佬,絕對有同感。警界線属於警匪片大家都睇得多,只不過故事、拍攝手法唔同,選戰講香港嘅選舉題材印像中都係第一次,有新鮮感,而且係近期熱門話題
: g: w5 h" c$ L' _1 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係論壇一年一度節慶,首次公開給會員選舉論壇版主年度表現:& I# k8 u! ~7 j/ t- J
http://www.tvboxnow.com/thread-3149321-1-1.html$ X8 q0 c/ H* {2 h4 L
所以未叫《和平選戰》囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. f2 _# a, D' j( }! |+ t: n
timmaxsing 發表於 2014-11-27 01:13 PM
公仔箱論壇$ z- `& R# N8 i% X1 H

明解明解 ‎,原來係論壇

奧斯卡仲係首次公開俾會員選舉,咁就要去提名啦
廖啟智够奸、陰险,郭峰够够邪、狡猾,倆個奸角都演得非常出色,差唔多三個月都係播得10集有D唔過癮。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
! A% O; b9 r' L+ ^+ @+ R. iwww3.tvboxnow.com猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
沒有台灣著名轉灣子彈
0 X3 S1 s3 _  H0 f1 v5 iwww3.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
www3.tvboxnow.com) Y6 g+ P, L: u/ Z" E: }
係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清
% E6 o( K( j+ _雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ G) I# P) ]+ }! }. k) @
Pedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
, n" l5 M8 ~' i+ eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 U" X4 M3 v+ }) R0 g
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
4 Y# ~9 U7 {5 w9 ]  a7 v1 A7 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com$ @  i6 l6 M" o+ {: g! o

. T- Q& Z: [* `: j4 Y- y0 p6 P$ D公仔箱論壇quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
# {0 m: p8 G; s" w0 ^文武兄幾時返黎呢
( i  f- {. ^& S6 m; Q3 B" z公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]www3.tvboxnow.com8 k$ X' I* x( G  o$ x9 E
! h9 s6 |2 ^& A" @9 V
猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。