返回列表 回復 發帖
有黃秋生、湯鎮業、黎耀祥咁强勁大卡仕,再加關禮傑、馬明、蘇玉華、梁琤、爗哥......咁多好戲之人,套劇
0 [- u/ S/ ^- g( [* V應該好有睇頭,不過唔知TBB班編劇大大會點玩,真係要再睇落先知

評分次數

• timmaxsing

請問有無人知點解只係用馬明做黃秋生後生版, 其他兩個又唔用架呢?
# Z' u6 z3 z0 f( d% nwww3.tvboxnow.comTVB覺得馬明無料坐正做主角? 定係覺得黃秋生太老做唔番青靚白淨後生版呢?
0 p: n/ ^- Y+ s1 y7 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我仲未開始睇, 大家覺得呢套好唔好睇呢? 未睇前問下各位意見! ...tvb now,tvbnow,bttvb; e# }% c+ U/ N0 D, u2 E
大文細佬 發表於 2015-11-7 12:51 AM
* C- i, H) K, P: O$ j$ X9 u. |www3.tvboxnow.com大佬見到您真開心,真係好耐冇見,別來無恙吧
$ n/ T0 s8 I9 M4 n" K' R4 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% s  o. i; Y/ |/ H
《梟雄》呢套劇我都係睇咗4~5集就未再好心急追落去(下星期有時間先再追返),
9 e1 Q' e* _5 x8 I一來冇時間,二來劇情冇俾到我要尋根到底直追落去既情節,不過大致上三位主角都交到戲.........如有時間睇得下www3.tvboxnow.com+ P. h9 \& \. T& f+ a+ |
反而播完個套《張保仔》有種好想睇下皇帝妹返到清朝點樣用現代人既知慧去幫十一貝勒........當然好失望個套咁胡鬧既劇集
% p9 N( t) w' ^8 C公仔箱論壇mbBB, 你好嗎? 我好好呀.. 又要開始睇下black friday有乜好買喇www3.tvboxnow.com1 K9 Z/ d6 G! N5 d7 A

+ p1 A3 r3 @* a1 s4 F3 e' ]7 Xtvb now,tvbnow,bttvb我會thanksgiving 後個禮拜先開始睇, 到時再詳細啲傾劇情!
4 T* H8 G  l  E% o5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2015-11-10 01:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 n0 I* ]$ O: M, k

+ C2 o3 V# n/ T& j6 B8 n$ X大佬係唔係今年最後一年就讀完啊、火雞節放一星期?
' T$ g- F* X) M; O/ N$ y  |3 }  ntvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! R3 g# \9 S) Q8 ~$ Q' h) ~! s
呢幾年black friday都冇去做early  bird,但見到有 good deals 既嘢都會去買,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) f; n( x3 v9 p9 W' I/ f
有時又會online買唔使一早去排隊,thanksgiving我都放幾日,天氣凍會留响屋企煲劇公仔箱論壇4 [2 M. e! i: `: [
睇到新聞明年年尾會有《使徒行者2 》
tvb now,tvbnow,bttvb' c; M, [2 i! `6 h" A; {) R
6 O. }  j/ t$ m- v, I" D% T: b/ d
讀完喇.. summer啱啱返香港順便去日本玩完... 之後又一路hea住揾工.. 仲係成日出街同啲fds hea..所以仲揾緊呀... haha... 唔急0 _; `6 y2 x! H; v
www3.tvboxnow.com- v/ k% s0 \7 |1 k4 {+ c3 }
e+ black friday仲邊樹洗 early bird架... 差唔多間間都thanksgiving 6:00p ...www3.tvboxnow.com' c$ e. ~! a+ t" f
大文細佬 發表於 2015-11-11 03:30 AM
公仔箱論壇" k' ]8 }  g" `1 T/ r* D" C) P$ I; y
[使徒行者2] 5G係咪原班人馬,報到冇講。[梟雄]我都係睇咗4-5集。算OK啦,有時间就睇,冇就算 公仔箱論壇* p: {9 U, _; s$ f) ^1 b, {" Z
tvb now,tvbnow,bttvb" N% P# [6 W+ @$ C% F
呢套即係[教父]香港版。幾十年前有套[上海滩]係经典,由發仔、呂良偉、趙雅芝主演...講二、三十年代上海黑幫。
8 P1 p% u  \: p1 e, w 两套背景都發生係上海,唔係歷史劇