返回列表 回復 發帖
講懲教署嘅劇較少再加上係台慶劇應該唔錯呱,睇下點
tvb now,tvbnow,bttvb2 o- U# v, w+ A' J
係呀,監獄劇向來都好睇嘅。& G& q4 s6 A1 [6 g
噢,又令我想起經典美劇Prison Break,雖然《再戰明天》應該冇越獄嘅橋段,當年Prison Break熱播時mnb1123你可有追看?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 U& Z" Z7 ?3 u. u! m; T/ O
# Q: ?' j6 d9 Q8 F2 R2951021
+ s: y) J! E: V# v; L2951022 ...
+ K# b9 C( i) v7 L; d+ s, r$ fleekwoklam 發表於 2014-10-2 04:10 PM
" w9 A; c8 `- p  H6 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。冇啊,淨係睇過几集啫。記得好似5-6年前嘅事。當時几乎日日做足10個鐘,加上揸2個鐘頭車响來回交通上 ,返到屋企己散晒。好彩鬼佬公司每星期做五日,
) V6 }4 z& Q3 _8 `: \0 V& ]www3.tvboxnow.com超遇四十個鐘,每個鐘X1.5都几和味 希望《再戰明天》就算冇Prison Brea咁正但都唔好令人失望,期待著
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
* a9 P. ~, T: ~3 p  b* l大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
8 A. E3 K+ `9 c* Q- Z  Y公仔箱論壇仲有心穎BB阿大佬
tvb now,tvbnow,bttvb1 x) q; s6 w7 ^
2954355, M; I' X! f7 l0 a8 ~( P
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。tvb now,tvbnow,bttvb% ?4 B  V5 D4 y3 a  S0 R$ l! a
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
+ b# m# Q4 H8 a4 m/ ]' O* Lwww3.tvboxnow.com係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2951828 你戰佢戰,個個都在戰www3.tvboxnow.com; {% @. O3 U. ~- @9 j. e6 P+ `. W
/ W! B; `' G, e
14/10/214  「忘年戀」太多,削弱有趣劇情 [1/2]公仔箱論壇% d1 Y, n& v; c8 _: f6 C
啱啱喺隔離話完《大藥坊》只係copy過往《茶是故鄉濃》系列成功嘅方程式但越睇越悶。www3.tvboxnow.com8 J+ x; _) d( U/ a3 O( F2 C) r

6 d, N: G" j" x8 o2 ?呢種感覺好快蔓延到《再戰明天》,唔係話本劇抄 ...
# g' ]) S) E2 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-29 01:37 PM
www3.tvboxnow.com! T5 w: N4 k, A! [% P( w4 }
企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
監倉戲,環境太新淨,地方太乾淨,空氣又流通,自由自在有間房可以擺吓私人嘢,定時定候有人派飯,得閒可以睇吓書,照道理監房仲會有電視睇,獨立廁所,如果中五重讀生想搵個靜靜地的地方讀書,戲中的監獄係一個唔錯的選擇,唔 ...
) }! w8 W3 e4 h5 ?% u0 hwww3.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-10-15 02:51 AM
: e9 |$ S. {+ Q金田兄一語道出呢套劇嘅`精彩'之處。我諗呢套劇應改名為:「忘年戀之一一畸戀明天」
& N8 d% m: ?% f1 b4 @3 mwww3.tvboxnow.com
' w! |: g8 |5 B" g- m; F7 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ L, d' R/ [, x. N
大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
4 `, _5 S6 L; @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。BB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇
; s+ _5 o, P7 T( O
3 `: o7 i; C# q) A唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。
. c/ v! G  _4 W! ]4 X) Ywww3.tvboxnow.com2961768
! f9 P0 S9 n$ s) h4 j1 |; X+ C0 jwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-17 03:50 PM
  i$ ~3 O8 D! e& A& v; a7 j; N% Xwww3.tvboxnow.com肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋

評分次數

• timmaxsing

; K* X% }3 E  O& j" Utvb now,tvbnow,bttvb
# G: V6 x+ c7 v: Ctvb now,tvbnow,bttvb我都好鍾意佢地四個女仔公仔箱論壇# A# P, `0 |4 V3 c& j
大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
公仔箱論壇0 [- M4 \% O$ k  O4 P) J
睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
本帖最後由 mnb1123 於 2014-10-22 01:44 PM 編輯 3 P+ F& P- ~" c# r. c
tvb now,tvbnow,bttvb) B1 L1 T- V" P* i5 o/ g
! r6 m4 I& n! T5 i8 I+ K% l5 ^6 s: m9 P+ l
不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀tvb now,tvbnow,bttvb4 e/ M! i6 }/ F% O- [& w- n$ ^
大文細佬 發表於 2014-10-22 12:57 AM
  d. k/ W, u) z& ~& `( Q( O! @  ntvb now,tvbnow,bttvb係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫
" R. r+ k3 K5 i/ w$ R9 f  @- d1 x6 ]tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇: ^3 C. Z6 k6 _2 _1 t7 I, u
. d3 E' ^+ Y8 u8 y6 Z
咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?

評分次數

• timmaxsing

近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒