返回列表 回復 發帖
原帖由 lukeong 於 2008-1-26 01:54 AM 發表

公主你好:onion05:
HI
原帖由 howgeemun 於 2008-1-26 01:55 AM 發表
:sleeps: mon 我去訓喇。。。

食左藥 @@ 想唔訓都唔得。。 -3-" good nite

good nite everybody -3-
下次唔可以咁。。入黎就話訓

我都訓啦。。88咁多位
原帖由 crashersus 於 2008-1-26 01:58 AM 發表

mun...点解要食药啊??
見到武哥我好開心。。。

早抖啦。
出...........................發
原帖由 wwinglin 於 2008-1-26 09:51 PM 發表
我又來
喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵

原帖由 crashersus 於 2008-1-27 02:55 AM 發表

賽事比賽時間預測結果下注金額讓球操作羅馬  vs 巴勒莫(+1.25) 2008-01-27  03:30:00羅馬勝 (-)200000羅馬 讓 一球/球半不能修改

一于分sport game D身家.... ...
有乜咁開心,羅馬 讓 一球/球半  1:0  都仲要輸一半
原帖由 vwwo 於 2008-1-27 07:10 PM 發表
阿妹,我俾人盘啊!!!!!!
大家姐都俾人盘,仲邊有人幫到你:onion14:
原帖由 lux1261 於 2008-1-27 07:21 PM 發表

做乜
妹!
原帖由 akasha 於 2008-1-27 07:39 PM 發表
  冇人睬我
點會呢。。 我e+先留意到你
原帖由 akasha 於 2008-1-27 07:43 PM 發表

你好啊... 論壇有甚麼新野玩?
乜都有得玩。。。 (有錢就大把野玩)
原帖由 akasha 於 2008-1-27 07:44 PM 發表

明教好似會俾七大派圍攻啵..
所以你要考虑清楚。。
原帖由 akasha 於 2008-1-27 07:50 PM 發表

我咪麼都冇份玩..
| Sports Games玩啦
原帖由 kingworld 於 2008-1-27 08:01 PM 發表

赌海无涯会头是岸
你都賭唔少啦。。:onion14:
出。。。發     閃886:onion05:
掃地呢D野等我黎啦。。