返回列表 回復 發帖
原帖由 泰利26 於 2006-8-3 11:17 PM 發表

禁快:lol
你咪講風涼話~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-3 11:25 PM 發表

人一1000囉~~ 
未識比咋嘛
easy~
係上面>控制面板>積分交易>積分轉賬
密碼係你登入時個~
寫上边個同幾錢就得啦~
多謝外母~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2006-8-3 11:28 PM 發表
honey
你今日搵到幾多$ ar??
又係得百幾~
遲d卑篇文你去比賽呀~
因為我係版主無得玩~
原帖由 dororo 於 2006-8-3 11:28 PM 發表

你地班友認$吾認人:lol
你咪咁講啦~
我成日幫外母嫁~:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-3 11:29 PM 發表

so easy la~i teach u,don" afraid :lol
控制面板 ---->積分交易----->積分轉賬 ----->之後打依d

例子:

密碼:  靚女媽咪password
到:泰利26  :lol   
金頮..
你都好狼~
話左一千~
你就寫一萬~:@
原帖由 dororo 於 2006-8-3 11:31 PM 發表

因為我吾比$你su你吾幫我:@
咁又唔係~
兩边都係親~
唯有幫理不幫親啫~
原帖由 dororo 於 2006-8-3 11:33 PM 發表

冇事la你追番d post睇
都唔知佢講黎做乜~
做事慢人三拍~
原帖由 echobe 於 2006-8-3 11:34 PM 發表

咁咪好啦~ :-"
x2
吹水家族個selling point就係一個字~~噪~
原帖由 echobe 於 2006-8-3 11:35 PM 發表

佢地復左話版主無得玩咩???
可以參加~
但無得贏~
原帖由 泰利26 於 2006-8-3 11:37 PM 發表

家姐,姐夫成日蝦我呀...:'(
唉~
你應該關心下家庭先得~
成日掛住玩~
原帖由 echobe 於 2006-8-3 11:39 PM 發表

我冇蝦你呀~~~
老婆我都無呀~
原帖由 dororo 於 2006-8-3 11:41 PM 發表

貪$怪
佢出世就為左討債~
你咪咁講啦~:lol
多謝外母零用錢~=D>
原帖由 HIDE 於 2006-8-3 11:46 PM 發表
點解我冇既 ><
因為你遲到~;P
原帖由 dororo 於 2006-8-3 11:47 PM 發表

你流血wo:lol
咪想到自殘身体先得~:lol