返回列表 回復 發帖
原帖由 dororo 於 2006-8-3 11:48 PM 發表

d血乾左就冇事:lol
x2
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2006-8-3 11:49 PM 發表
寵物中心開番喎~~
不過 back to the starting price & SP Level~~
so poor~~
老婆唔好玩呀~
個系統有問題嫁~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 dororo 於 2006-8-3 11:50 PM 發表

乜我地重有下次咩,賢內助:Q
哇~
估唔到喎~
原帖由 泰利26 於 2006-8-3 11:50 PM 發表

你個不負責任老豆,又係你孤寒叫我問ar媽攞零用,依嫁我ar媽俾我零用,你又話我貪$怪!!!!!!!!:@
搵人幫我評下理arX(
好興,沖過凍水涼消下氣先:@
全力支持你~
聲討你老豆~:@
原帖由 echobe 於 2006-8-3 11:51 PM 發表

冇玩呀~~~
不過入去行左個圈咋~~ ;;)
老婆你話啦~
篇文點作好呀~
難忘的第一次~:o
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-3 11:52 PM 發表

都係你老豆喎~
外母~
咪搞錯先得~
我係你女婿~
原帖由 echobe 於 2006-8-3 11:54 PM 發表

no idea ar~~~
ttyl
go and take a shower sin~~ :-*
慢慢啦~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-3 11:54 PM 發表
talk about wat topic..
have anybody say something bad about me??
由頭都尾~
一句都無講你~
因為大家都將你忘記~:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-3 11:55 PM 發表

你有無先??

;P
呢d咁私人的野~
唔同你講~:$
我係一個作家~
最喜愛七實三虛~:lol
唉~
我都要走啦~
諗下點作文~
我要贏冠軍~
大家到時記住投票~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-3 11:58 PM 發表

出面風大雨大你去得邊
外父~
外母好似看通你喎~:lol
咪鬥氣啦~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-3 11:58 PM 發表

呵呵~ 即係無囉~
到時你咪知~
外母見好就收啦~
廢事~
到時外父有咩行差踏錯~
咪怪我地無提你~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 12:01 AM 發表
aiya~

12點啦~ 出動時間到左~
要出去配con~~
走先啦~

你地一隻二隻要乖乖地呀~

:-*:-*

88 all~~~
老婆我要走啦~
goodnight~:-*