返回列表 回復 發帖
估唔到咁早都有咁多人喎~
各位早~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 livywong 於 2006-8-4 11:42 AM 發表

緊係細佬喇!!:lol
有老豆老母都唔撐~
真係不孝~;P
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 dororo 於 2006-8-4 11:44 AM 發表

同你一樣
哇~
你咁講~
我成日幫外母啦~:lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 11:46 AM 發表

阿爷去读书...
活到老学到老...
kakaka... :lol
讀咩書呀~
你都一把年紀~
陣間睇到上腦~
病發點算呀~;P
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 11:49 AM 發表
我訓覺覺啦
你地乖乖啦~~  

:-*:-*

夜晚見~  ^^
阿nycboyz有無打算加入我地個大家族呀~
原帖由 nycboyz 於 2006-8-4 11:52 AM 發表

good 9 la﹐我都要ZZ, see you everyone.
拜拜~
原帖由 dororo 於 2006-8-4 11:54 AM 發表

ed_teck-------------爺爺(想死但又未死得)
dororo---------------daddy(成日同空氣講野 )
忌廉妹-------------- mommy(                          )
echobe --------------大女(奠...
室內設計(做埋裝修) 你應該寫清楚d~
即係裝修佬~;P
原帖由 dororo 於 2006-8-4 11:57 AM 發表

唉~
好冇隱ar有冇睇鬼嫁日記
難道你覺得個主角同你好相似~:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 11:57 AM 發表
可以ga咩???

http://www.tvbnow.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost
佢係我度賣廣告~
梗係唔得啦~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-4 12:00 PM 發表

ban佢ban佢
咁又唔好~
可能無心啫~
搬走咪得囉~:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 12:01 PM 發表

測試區係咪都係你管???:D
測試區e+係無人管~
得管理員同超版先可以理~
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 12:02 PM 發表

咁惡:L,機會都無好可憐:'(
你老豆而家好惡~
小心~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-4 12:02 PM 發表

比你發現左tim
我覺得情況更惡劣
係咩~
你最又似咁乖喎~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-4 12:04 PM 發表

咁講明吾比都要做
重要係吹水區度叫人走去第2度吹水
外父講得好~
但卑次機會人啦~