返回列表 回復 發帖
返黎報到~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2006-8-4 07:23 PM 發表
不過今日我呢度好鬼好鬼凍呀~~
剛剛落完雨~~
即刻又凍多幾度~~
真係想死~~
個頭開始痛~~
救命呀~~
咁大件事~
咁你e+好d未~
要好好保重身体~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2006-8-4 09:10 PM 發表

好d~~
著左好多衫但重凍~~
等老公卑d愛你啦~:-*
原帖由 echobe 於 2006-8-4 09:13 PM 發表

有冇必羸 tips 呢?
如果我地輸左~
係咪可以記賬~
唔駛還~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-4 09:14 PM 發表

咩榭ar?
x2
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 09:14 PM 發表

我就係
當夏天的時候, 我就想冬天快d快d快d黎~
當冬天的時候, 我就想繼續冬天冬天冬天

:))
原來我同外母係有同想法~:lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 09:16 PM 發表

一定是。。。。冇啦。。。
你係我地阿爺~
無理由唔幫下手喎~:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 09:17 PM 發表

快d搵個管家婆啦~
但係點解呢度無咩女仔中入黎既
咁咪係囉~
搞到阿爺同管家係一枝公~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-4 09:19 PM 發表

um.......各位家人點睇
我梗係支持外父你啦~
但你到時好大壓力喎~:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 09:21 PM 發表

呵呵~
我地好開通~
唔mind架~~   ;;)
無所謂~
最緊要係你地開心啫~:lol
原帖由 超人 於 2006-8-4 09:22 PM 發表

我成頁都係佢個d post=口=
咁你想點呀~:lol
以後外父最多唔係你到post囉~;P
睇黎越黎越多版主係我地個家族~;P
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 09:23 PM 發表

咩版呀?
梗係風月版啦~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 09:26 PM 發表

我都仲未係~
努力d先得~ 
hahahhahaa
加油呀~
外母~:lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 09:26 PM 發表
吹水家族是名门。。。
:lol
同意~:lol