返回列表 回復 發帖
留隻字先~
部腦神神地~
所以玩失踪~
留字出走~
高層批左
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
咁耐無入屋~
飲杯茶先:onion14: ~正
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
??? ed_teck ? 2007-9-10 09:17 PM ???
阿爺咪咁火住
我都唔想~部電腦唔聽話~
死左成個月~:019:
原帖由 echobe 於 2007-9-11 08:24 PM 發表

你好日日返黎~~
幫手睇場~~
好耐無見
最近點:onion05:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-11 09:16 PM 發表

換左新腦?
係呀:onion14:
而家成部腦醒哂~
打機一流
原帖由 echobe 於 2007-9-11 09:26 PM 發表

玩咩 game~~~
我唔打機嫁 ~
除左上網同人踼winning~
最近有無咩新game介紹 ~(PS唔打on9 game)
原帖由 echobe 於 2007-9-11 09:25 PM 發表

忙到嘔血~~
所以都少左上黎~~
咁我幫你睇下場囉~
不過你管個區好多人灌水
原帖由 echobe 於 2007-9-11 09:36 PM 發表

佢地灌水都冇用~~
回覆係冇分~~
不過都好似呃post咁
原帖由 ed_teck 於 2007-9-11 09:34 PM 發表

:024: 唔再潛水啊..

股市好似打戰甘.. admin 有排煩
打仗~做咩樹~
股市都可以打到仗
原帖由 ed_teck 於 2007-9-11 09:40 PM 發表

:onion10: 如果得閑可以去行下.. 仲新鮮出爐的..
唔想哂時間~
你講黎聽下啦
原帖由 YUYUME 於 2007-9-11 09:40 PM 發表
HI~難得今日得閒

吹下水
hi
返屋企睇下有無野攞先:onion14:
原帖由 echobe 於 2007-9-12 11:06 PM 發表

你重好講
你都比交出你既相呀~~~~
你真係好記性~咁耐都仲記得
推下post先~
咁耐無入屋:onion18:
入屋叫人~
大家好~
後輩有禮~:onion18: