返回列表 回復 發帖
原帖由 超人 於 2006-8-4 09:27 PM 發表

不如你做戀愛個個版主啊.
咁就死梗啦~
睇下我同外母成日噪~
寫埋d容乜易令人分手~
到時唔係幾好啦~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 超人 於 2006-8-4 09:28 PM 發表

我地檀有鬼風月版啊
你唔好話我知~
你唔知風月版點解喎~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 dororo 於 2006-8-4 09:31 PM 發表

咁你就吾好同佢噪la
想死ar:@
打錯野添~
應該係" 成日外父同外母噪先啱 "~:lol
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 09:35 PM 發表
我返拉 ..
又多左個~
今日真多人~:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 09:34 PM 發表

金魚佬~~
佢都一把年紀~
估唔到仲咁健壯喎~:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 09:36 PM 發表

`個樣好串喎~   hahahhaa   \:D/
無計啦~
佢係我老婆~
你只係我外母咋~:lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 09:39 PM 發表
HIDE 女,点啊?
好点没啊?
佢日日咁流~
無時停~
無得好嫁啦~
阿爺~
我發現你荷包多左成100萬~
分d零用好喎~:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 09:41 PM 發表

遲d做埋風月版添喎~~
咪咁講阿爺啦~
佢會分零用呀嗎~;P
原帖由 超人 於 2006-8-4 09:42 PM 發表

佢做左版主之後..

點會冇錢啊..
咁又唔見你同我有得發~:lol
原帖由 超人 於 2006-8-4 09:44 PM 發表

點同啦..

佢係賭博版主wo..
咁又係喎~:lol
阿爺~
分零用呀~
原帖由 超人 於 2006-8-4 09:44 PM 發表
see u
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 09:46 PM 發表

haha,老細乃佛門中人,開善堂的;P
講得好~
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 09:49 PM 發表

我地去開個topic請願;P
全力支持你~