返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2007-9-30 10:18 PM 發表

係咩~~
唔知喎~~
對於你~
呢d普通料啦
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 crashersus 於 2007-9-30 10:19 PM 發表

whao....呢個post已经去到3855page lar...点抄喔.....
要學野梗係要卑d付出
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2007-9-30 10:20 PM 發表

你唔洗拉票啦
我地唔係你條 link 度投票既
我地亦好公平~~
我地會對我地鐘意既作品作出投票~~
但我都未投票~
過左期未呢
原帖由 echobe 於 2007-9-30 10:21 PM 發表

等我陪你睇啦~~
我怕訓唔著~
到時夜媽媽搞着你
原帖由 echobe 於 2007-9-30 10:22 PM 發表

係咪想死....
我死係你手~
值得今生無憾~
原帖由 echobe 於 2007-9-30 10:25 PM 發表

當然歡迎啦~~
x2
原帖由 echobe 於 2007-9-30 10:29 PM 發表

你凍到大家走曬~~~:019:
咁我走囉~
用我既愛換大家返黎
等我畫個練成陣先
原帖由 echobe 於 2007-9-30 10:33 PM 發表

唔好走呀~~
呢個咩黎~~
我近排做左法師~
咪畫呢d野~
用黎作法用既~
希望我既魔法得啦~
唔係我可能一去不返
原帖由 crashersus 於 2007-9-30 10:32 PM 發表

bee....你系米好LAM呢???
你冬呀~
咁你記住着多件衫啦~
咪凍親
原帖由 crashersus 於 2007-9-30 10:38 PM 發表

whao....使5使甘激啊??一去不返???
我既職係係異度空間穿梭(因為麽法失敗 )
另一個原因係成日被人踼爆我唔做野:onion03:
原帖由 echobe 於 2007-9-30 10:45 PM 發表

係啦~~
你呢度成日被人洗版都冇人理...
呢度另一個版主失左踪:onion03:
得我一個唔掂呀:onion03:
原帖由 echobe 於 2007-9-30 10:46 PM 發表

咁慘呀~~
努力啦~~
我唔明講咩喎~
可唔可以解釋下
原帖由 echobe 於 2007-9-30 10:49 PM 發表

你地兩個失踪既時間
咪又係我亞爷同老豆幫你睇場....:019:
咁真係要請佢兩老飲茶先得~
遲d阿dane返hk到時搵埋dororo出黎
原帖由 crashersus 於 2007-9-30 10:51 PM 發表

oic.....但是佢潛甘耐都5死得...都 very good lar...
我唔係徒手潛~
坐定潛水艇~
咁咪可以深潛
原帖由 echobe 於 2007-9-30 11:06 PM 發表
早抖啦大家~~
1.00 lu~~
:sleeps:
886:onion03: