返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2007-9-30 11:02 PM 發表

都是JA....下边冻啊.....下次5好潛甘耐啦.....多D上来吹水D....
好既
我多d浦上水面
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 crashersus 於 2007-9-30 11:11 PM 發表
你未试过又点知JA.....
好等錢洗咩~
洗唔洗過十萬卑你洗下呀
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 11:17 PM 發表

有钱派!! 我也要!!
你咁醒一入黎就知我想派$$
但我唔識你喎~
亂派錢唔係幾好既
原帖由 terenceng 於 2007-9-30 11:20 PM 發表

我要!!!!
你都唔少錢~
仲要~算啦~等我轉頭過數卑你地兩個~
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 11:29 PM 發表

看到有钱派我一定来的! 不认识就吹吹水啦!!吹到认识罗!!我来自大马!!
咁我陣間送d見面禮先得
原帖由 canz85 於 2007-9-30 11:34 PM 發表

听闻这边有财神爷博~~~~我都有钱呀财神爷
大家好呀~~~
窮神就有個
無派錢一派~
今晚賣大包先
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 11:37 PM 發表

多谢晒wo!!那你来自那里啊???
HK多多指教:onion18:
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 11:46 PM 發表

还在读书??还是工作???我是在工作!
仲係間校學浪費青春ing~
咁你呢???????
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 11:44 PM 發表

是罗!!我的钱都是被他骗的!!
咩樹?????????
講黎聽下
個個都係股神~
我轉頭返黎派錢因為等緊收息
走開一陣
派完錢啦
收唔到既朋友下回請早
各位我閃人啦~
遲下我可能又派$$~
大家記住留意
入屋啦~
有無人
原帖由 crashersus 於 2007-10-10 07:24 PM 發表
朗兄....好耐无见....又去潜水啊??
蝦佬~
叫我星月啦~
我唔係潛水~
係諗緊搞個版叫派錢區~
我擔旗~派錢卑大家
唔知大家點睇
原帖由 ljw1982 於 2007-10-10 07:29 PM 發表

有钱派!! 星月兄!!我要钱啊!!
而家同上頭講緊數~
希望搞得成~
幫下d新仔~
係過時過節都有利是收~