返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-10-10 11:53 PM 發表

唔洗講, 大家都知喇..
知個d就咪出聲~
特別係你~
過左你個口~
好都變差
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2007-10-10 11:58 PM 發表

嘩...
講得咁肉酸...
咪係囉~
我地光明正大:014:
有dororo老豆做證婚人:014:
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 canz85 於 2007-10-11 12:01 AM 發表
大家慢慢吹水:onion14: 啦~~我 闪啦~~:onion05:
c u :014:
原帖由 ed_teck 於 2007-10-11 12:02 AM 發表

麼咁講野啊.. 你老豆次次要举報你.. 我都幫口按住佢ga..
sorry~
講錯野收返~
thx 阿爷:onion05:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-11 12:07 AM 發表

有没有派钱啊!!
當我財神爺咩~
搵阿爺啦~
佢仲多$$過我~
原帖由 echobe 於 2007-10-11 12:12 AM 發表

係呀~~
唔係分居咩~~
相隔兩地的愛仍能維持~
簡直係模範夫妻:014:
原帖由 ed_teck 於 2007-10-11 12:22 AM 發表

:024: 玩野.. 叫成team 人來扣佢分..
你叫人有無人黎嫁
原帖由 echobe 於 2007-10-11 12:23 AM 發表

你失蹤喎~~~
也許似是人海茫茫~
蹤使失去對方身影~
仍以一生一世等待~
深信那天重聚來臨~
多謝老婆對我不離不棄:014:
突然間咁多人唔多慣
原帖由 echobe 於 2007-10-11 12:36 AM 發表

好多人咩~~
你小見世面啫~~
:onion18:

好啦~~我要 :sleeps:  886~~
原帖由 ljw1982 於 2007-10-11 12:37 AM 發表

不要啦! 能成为第一个是好!!不过。。可不可以不要这个东西啊!!
咁你卑我殺囉~
一刀見血~
acc消失埋
原帖由 canz85 於 2007-10-11 12:40 AM 發表

那我可以做你的家人吗??? $$$$$
加入要卑入會費~
詳請請向話事人(dororo)聯絡:014:
既然入巡屋就順手入黎~
留個言先~:onion18:
巡屋時間~
入黎打聲
原帖由 dororo 於 2007-10-15 10:05 PM 發表
巡屋時間~
咁啱呀~:onion18: