返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2007-10-15 10:09 PM 發表

殺人時間
做咩殺人
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 nesta0013 於 2007-10-15 10:12 PM 發表
哈哈。。。我都来加入。。。
巡楼时间。。。
蝦佬
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2007-10-15 10:13 PM 發表

我係殺手~~
=.=你幾時愛上殺手呢個行業=.=
原帖由 lux1261 於 2007-10-15 10:16 PM 發表

你想殺邊個先?我
想殺佢老豆=.=
原帖由 lux1261 於 2007-10-15 10:20 PM 發表

分身家!
點解個個都入黎都係講身家=.=
原帖由 echobe 於 2007-10-15 10:24 PM 發表

因為你都係呢行 MA~~
我金盆洗手好耐~
殺手我已經唔記得點做=.=
原帖由 lux1261 於 2007-10-15 10:27 PM 發表

唔講分身家!同你之間仲有セ野好講:
估唔到呢度只係用錢黎維繫
原帖由 echobe 於 2007-10-15 10:30 PM 發表

係咩~~~
就等我黎啦~~
咁你咪好辛苦~
加油呀你:014:
原帖由 echobe 於 2007-10-15 10:37 PM 發表

好呀~~
我會努力~~
閃人去做project=.=
又係時間巡屋~
順便:onion14:
原帖由 echobe 於 2007-10-16 07:28 PM 發表

有冇第二樣野做??
有野做就唔係呢度出現:onion14:
原帖由 vwwo 於 2007-10-16 07:30 PM 發表

饮紧咩茶????
綠茶:onion14:
原帖由 vwwo 於 2007-10-16 07:35 PM 發表

整杯黎。。。。。。。。。。。。。。。。
我等你。。。。。。。。。。。。。。。。
未請教~
點稱呼~
你可以叫我星月or星仔:014:
原帖由 ed_teck 於 2007-10-16 07:35 PM 發表
:019:  又要回 pm.. 悶...
搞咩~
好多pm咩
原帖由 echobe 於 2007-10-16 07:42 PM 發表

忙去打機咋~~
你咁講~
無地企~
下下講穿人