返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-10-16 07:43 PM 發表

人人都叫我做 靓姐。
係靚姐
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 ed_teck 於 2007-10-16 07:48 PM 發表

唔講都已經穿曬
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2007-10-16 07:50 PM 發表

係咩~~
唔係呀~~
幾時巡多幾層樓呀
搵日啦
咁多新人~
都唔識边個
原帖由 echobe 於 2007-10-16 07:58 PM 發表

唔好搵日啦~~
你要上新工~~
位升左但人工無得加
好易短幾年命
原帖由 echobe 於 2007-10-16 08:03 PM 發表

好似有人工加喎~~
日做夜做都加得小小
我唔想用健康換金錢~
老左用錢換返健康
原帖由 echobe 於 2007-10-16 08:12 PM 發表

又搵借口 :onion03:
我不嬲都係
原帖由 echobe 於 2007-10-16 08:17 PM 發表

你係咪唔聽話呀~~ :019:
聽:014:
仲有人
得我都加把口
原帖由 crashersus 於 2007-10-16 11:30 PM 發表
星月.....点解你次次都甘迟KA??
唔係遲~係講講下消失左
我去睇tv
原帖由 echobe 於 2007-10-16 11:35 PM 發表

去左邊~~
成日話我肉麻咪行開陣~
廢事你又傷風
原帖由 echobe 於 2007-10-16 11:40 PM 發表

係佢地傷風
唔係我~~:onion18:
但你成日病~
我都係小出現好~
原帖由 crashersus 於 2007-10-16 11:42 PM 發表

我都要跟住去啊.....埋走鸡啊...
你都知我結左婚啦~
唔搞呢d野~
俾我女人知道左離婚同無命都似
原帖由 crashersus 於 2007-10-16 11:49 PM 發表

借我过矫添....你想讲卑那个伤风KA人听...系5系??
你再亂講野~
條命一定唔長
原帖由 vwwo 於 2007-10-16 11:52 PM 發表
我同爱人食完晚餐返黎啦。。。。。。。。。。。。:onion05:
靚姐食左咩~
又唔打包俾我地:onion03: