返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2007-10-16 11:54 PM 發表

想唔想試下呀~~
no way~
唔想再試啦~
之前有過一次差d同你離婚經驗~
怕怕
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 crashersus 於 2007-10-16 11:54 PM 發表

靓姐....我要走人啦...你甘迟KA???

各位.....
呢個肯定欠人太多~
一見人地入就閃人
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2007-10-17 12:02 AM 發表

真係好記性~~~

好夜啦~~
係時間訓 lu~~
大家早抖啦~~
早抖啦~
發個好夢~
轉頭入黎陪你:014:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2007-10-17 12:01 AM 發表

不要行差答错....
你咁講~
我都唔識點答~
個次真係峰迴路轉
原帖由 ed_teck 於 2007-10-17 12:02 AM 發表

你放我地鴿子..
你咁兇做咩~
小心老人斑
原帖由 Gabriel_Lum 於 2007-10-17 12:09 AM 發表

因为我也不想发生在握身上....
咁大家都要小心
原帖由 vwwo 於 2007-10-17 12:08 AM 發表

鴿子有禽流感,我改用飞机好耐啦!
毫無悔意
小心佢出手ko你
原帖由 Gabriel_Lum 於 2007-10-17 12:14 AM 發表
i oso wan to sleep liao......
886~聽日見
我都閃埋一份:sleeps:
原帖由 ed_teck 於 2007-10-17 12:21 AM 發表

係.. 我唔敢亂來, 只驚你亂來
真係睇唔過眼~
man D啦阿爺~
我地吹水家唔可以卑人睇低:024:
真係要去訓~886
三日唔見人係時間出現
原帖由 ed_teck 於 2007-10-19 10:51 PM 發表

有進步..
有進步~
阿爺有無咩新聞??????
又係時間路過巡樓:onion14:
唉~
我部腦中左毒:onion03:
原帖由 echobe 於 2007-10-21 08:40 PM 發表

講你壞話
你幾時變成咁