返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2006-8-4 10:33 PM 發表

好型呀~~
駛乜講~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 10:37 PM 發表
超人都要工$? gam 炒左算啦。。
吹水家族得把口,没$ ga... ;P
阿爺都咁講~
即係無啦~
哂氣~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 10:39 PM 發表

我疼d 孙多点。。
吾洗怕。。 阿爷会帮你买保险。。。
咁個受益人係边個先~
唔係你呀~:lol
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:39 PM 發表

失左業...:Q
其實無乜所謂~
又唔係第一次啦~
原帖由 echobe 於 2006-8-4 10:41 PM 發表

我都係孫~~~
重係你唯一一個孫女~~\:D/
你阿爺係好奸的~
認錢唔認人~
毫無義氣可言~:@
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 10:41 PM 發表

就算係第一次都無所謂~
凡事都有第一次啦
;P
咁就有topic去寫難忘的第一次~
可能會發呢~
多謝我地啦~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-4 10:43 PM 發表

我feel到仲有一個都係咁
咁你就講出黎~
我幫你罵佢~:@
原帖由 echobe 於 2006-8-4 10:46 PM 發表
honey 你篇文作成點呀??
諗到七七八八~
個題目叫~約定~
原帖由 echobe 於 2006-8-4 10:47 PM 發表

亞媽
你點解有咁反應呀??
可能身有.......:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 10:46 PM 發表

有鬼用咩,我係長子嫡孫,可以幫ar爺再生多幾個曾孫;P ;P ;P
咁先係皇道:lol
你呢個係咩思想~
真係脫節~
你阿爺咁in~
點會係咁咩~:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 10:48 PM 發表

睇錯啦你
可能係外父睇錯呢~
原帖由 dororo 於 2006-8-4 10:49 PM 發表

我冇講邊個~
咁你講出黎~
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 10:49 PM 發表

你隻手指唔好亂咁fing,好快有血戰發生,等陣唔見左唔好la~;P
駛乜驚~
大大個老公係度~
边個敢傷佢一條汗毛~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 10:51 PM 發表

佢跟得佢姑姑多~
思想上係咁上下
原諒佢啦
知啦~
有點神智不清~;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 10:51 PM 發表

ng g好過 g ,我同你番房玩:lol
你想做咩~
咪教壞d細喎~