返回列表 回復 發帖
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 10:52 PM 發表

大大個又如何??   
;P
我會用盡全力保護佢~
即使犧牲性命~
在所不辭~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 10:53 PM 發表

in得黎好 buy 我~ 呵~~~~呵~~~~~~~~~呵~~~~~~~~~~~~~~~~;P
幫你buy埋保險~
真係唔係個個得~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 10:55 PM 發表

大隻字唔代表你大聲架
咁大隻字做咩~  hahhah
無錯呀~
大隻字係代表我的決心~:@
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 10:56 PM 發表

緊得呀爺太多~
b仔都曳埋~
教壞埋細細b~

最衰呀爺!
上行下效~
唔見得你好幾多~
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 10:57 PM 發表

聲大大 , 無貨賣~~~~~~~~~~~~~~;P ;P ;P
貨真價實~
童叟無欺~
原帖由 dororo 於 2006-8-4 10:57 PM 發表

你話睇錯我:@
我做證~
外母佢有講過~
原帖由 dororo 於 2006-8-4 10:58 PM 發表

你講咩ar e+:@
我係話外母咋~
難道有講錯咩~:@
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 10:59 PM 發表

我好忙!
家姐幫手教下d細架嘛~
出嫁從夫~
边得閒理屋企咁多~
原帖由 dororo 於 2006-8-4 11:00 PM 發表

好難答:L
咁即係有啦~
默認~
原帖由 dororo 於 2006-8-4 11:00 PM 發表

:@:@:@
今日一戰~
在所難免~
決一生死~
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 11:01 PM 發表

驚你個窮鬼謀財害我命 :lol
萬一你ko我,我都可以將保險金安頓我父母 ...我都 bye bye得安慰:'(
咁就係啦~
我估佢想借刀殺人~
好令佢發達~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 11:03 PM 發表

係咩
不知悔改~
死不足惜~:@
原帖由 dororo 於 2006-8-4 11:04 PM 發表

佢就算係點都係我ge事
吾輪到你話佢
:@
咁又唔係咁講呀~
我外母行兇多時~
我只係替天而說~
看不過眼呀~:@
卑左個位外父入添~
好識得入喎~
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 11:06 PM 發表

你話邊個呀???????你舊义燒話我ar媽:@ :@ :@
我卑個位你老豆入咋~
真係好人難做~
如果唔係就真係家變~
難道你想~