返回列表 回復 發帖
原帖由 dororo 於 2006-8-4 11:08 PM 發表

星月點睇:L
有行動啦~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 11:13 PM 發表

算啦。。 我早就当捡来的。。。
無奈~:@
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 11:09 PM 發表

ar爺see this,佢屈你想借刀殺me ar:'(
佢想我地不和:(
呢招叫妙計試真情~
一睇就知啦~
你係一個好乖孫啦~;P
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 11:17 PM 發表

即是吾是我亲生
梗係唔係你親生~
係就死啦~
咁我同你個女點結婚呀~;P
原帖由 echobe 於 2006-8-4 11:17 PM 發表
我訓啦~~
個結果你地之後話返比我聽啦~~
頭痛食左藥眼訓~~
goodnight啦:-*~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 11:18 PM 發表

咪掩饰啦。。。
叫我女休左你。。:@
咁係合理的解釋呀嗎~
咪想屈我呀~:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 11:20 PM 發表

係孫女呀, ar爺 :'(
真係慘啦~
原帖由 dororo 於 2006-8-4 11:26 PM 發表

我都係:'(
外父你都成日將d說話講幾次~
咪想係度灌水呀~
我會大義滅親~
原帖由 dororo 於 2006-8-4 11:29 PM 發表

我都吾想嫁:L
咁你要小心~
我有警告你~
到時咪噪呀~
原帖由 dororo 於 2006-8-4 11:31 PM 發表

到時噪硬:L
要噪就同外母噪~
咪煩我呀~
各位我都走啦~
886~
早呀~
各位~
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-5 10:50 AM 發表
早晨 咁多位 , 未入過來 , 打個招呼 , 到此一遊;;)
早晨~:lol
大家知唔知個壇會有遊戲區~:o