返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2006-8-5 10:55 AM 發表

Good morning ar~~
honey :$
哦~
原來honey都係度~
:-*
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 泰利26 於 2006-8-5 10:58 AM 發表

遊戲區係talk遊戲news 攻略果d,無得玩ga =.="
梗係唔係你講過個~
老婆講得好啱~
個區係卑大家玩flash遊戲~
攞分換錢嫁~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2006-8-5 11:08 AM 發表

好呀好呀~~
不過會唔會要比分玩既呢???;))
每局都要入錢~:L
原帖由 echobe 於 2006-8-5 11:11 AM 發表

入錢唔多呀???
每局十五蚊~
而你贏的錢係根據你的分來定~
所以每個都唔同~
我要打機揾錢啦~
遲d傾啦~:lol
你地未有得玩~
版主以上先有試玩~
阿爺同我我都努力中~;P
大家好~:lol
求先打機~
揾到成千蚊~
原帖由 dororo 於 2006-8-5 09:22 PM 發表

除左多左個女都冇乜特別
你細佬做版主wo
去支持佢la
有d咁既事~
全力支持佢啦~:lol
做埋版主~
實好似佢阿爺咁發~
原帖由 echobe 於 2006-8-5 09:17 PM 發表

唉~~~
10+4=14 or 41~~~~

honey~~
比家用呀~~~
我冇六合彩贏呀~~~~
呢個無問題~
打幾鋪機就揾到成千蚊~:lol
睇下今次外母仲敢唔敢睇小我~;P
原帖由 echobe 於 2006-8-5 09:32 PM 發表

thanks honey :-*
咁你係咪e+要呀~
定一星期先呀~
原帖由 echobe 於 2006-8-5 09:36 PM 發表

唔洗而家~~
我唔係亞 x ~~
你搵多d先啦~~
或者之後我有得玩
我都搵唔少~~
:lol
最好都係我老婆~:-*
原帖由 dororo 於 2006-8-5 09:42 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=8472&extra=page%3D1
外父你有無跟格式申請嫁~
《投票》 我想做 " xxx" 版版主
=====================
帳戶(login name) :
想開板或所要申請版面名稱 :
板簡介(30-50字) :
YM或MSN no. :
Email(最好係常用) :
=====================
係咁樣嫁~
唔係可能卑人刪嫁~
原帖由 dororo 於 2006-8-5 10:08 PM 發表
搵人幫下拖
吾洗眼光光
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=8472&extra=page%3D1
thx大家
咁你想我地點幫你呀~
原帖由 dororo 於 2006-8-5 10:10 PM 發表

投左ge叫其他人投
未投ge就支持la
你地仲有边個未支持我外父嫁~
係既~
去投票啦~